Food

Wil je proeven: Oreo lanceert een lijn vol met nieuwe ijsjes

Wij kunnen echt niet genoeg krijgen van Oreo’s en werken dan ook het liefste iedere dag een pak van die lekkere koekjes naar binnen… Heb jij dat nou ook? Dan hebben wij mega goed nieuws voor je: Oreo heeft namelijk een lijn vol met nieuwe ijsjes gelanceerd, en die liggen al heel snel in de supermarkt. Nog even wachten dus, girls

Oreo lanceert een lijn vol met nieuwe ijsjes

Grote kans dat jij als Oreo lover de meeste koekjes al wel eens geproefd hebt en de smaken strawberry cheese cake, birthday party en brownie jou dan ook zeker niet te gek waren. Maar eenmaal alles geproefd te hebben ben je natuurlijk ook wel toe aan een nieuwe Oreo snack, right? Gelukkig kan dat al snel, want Oreo heeft een lijn vol met nieuwe ijsjes gelanceerd die vanaf maart in de supermarkt liggen. Yay! De nieuwe lijn wordt de Oreo Frozen Treats genoemd en heeft vier verschillende soorten ijsjes die allemaal zijn gemaakt op basis van de originele crèmesmaak en de echte stukjes Oreo. De ijsjes die je in de supermarkt kunt gaan spotten zijn dan ook Oreo Bars, Oreo Cones, Oreo Sandwiches en Oreo 14-ounce. En wij leggen je daar maar al te graag alles over uit!

Oreo Cones

Laten we maar meteen beginnen met het Oreo Cones-ijsje die er volgens ons echt het allerlekkerste uit ziet. Het ijsje is gedompeld in een oreo-wafelcocoladeoating en om het nog extra in het chocoladethema te houden, is het hoorntje van het ijsje ook nog gemaakt van een knapperige, chocoladeachtige basis, en wij zijn obsessed! De Oreo Cones worden per vier verpakt, dus goed excuus om je met je besties te proeven of gewoon helemaal alleen… 

 

Oreo Cones

Oreo Bars

De Oreo Bars en de Oreo Cones zijn eindelijk het eerste Oreo ijsje op een stokje. En aan de binnenkant van het Oreo Bars ijsje zit dan ook de echte Oreo-smaak met daaromheen meer de smaak van het koekje zelf. Oh ja, en de  ijsjes zijn per vijf verpakt! 

 

Oreo Bars

 

Oreo Sandwiches

De Oreo Sandwich lijkt eigenlijk het meeste op het koekje zelf, maar dan eigenlijk gewoon in de vorm van een ijsje. En dat klinkt wel heel erg lekker… Deze ijsjes zijn per vier verpakt, dus perfect voor een thuisdate met je lover of als snack tijdens een borrel met vriendinnen. Ga jij ze in maart ook halen? 

Oreo Sandwich

Oreo Cookies n’ Creme 

Tot slot is er voor de liefhebbers van bolletjes ook een heerlijk bakje Oreo-ijs met stukjes erin verkrijgbaar, maar mocht je dat nou een beetje saai vinden? Maak je dan vooral niet druk, want dan kun je er zelf natuurlijk ook nog een aantal toppings overheen gooien. Slagroom, spikkels of een lekkere chocolade dip, en klaar is kees!

Oreo bakje