Food

Yum! Deze Oreo-taart maak je met maar 3 ingrediënten

Maak jij jezelf soms ook schuldig aan het eten van een heel pak Oreo koekjes? We begrijpen je, want ze zijn echt verrukkelijk. Girlscene heeft een heel verleidelijk recept gevonden van Oreo-taart die je echt eens moet proberen. Veel heb je niet nodig, want het bevat maar 3 ingrediënten. 

Omdat we in quarantaine niet altijd de mogelijkheid hebben om tientallen ingrediënten in te slaan, is dit recept perfect voor deze tijd. Influencer Eloise (@fitwaffle) heeft een overheerlijk recept gecreëerd waarvoor je echt geen keukenprinses hoeft te zijn. Het is erg simpel en ziet er ook nog eens goddelijk uit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by London Food • Content Creators (@fitwaffle) on

In de video legt de influencer uit hoe je de taart precies maakt. Wij hebben de instructies even voor je uitgeschreven. 

Wat heb je nodig? 

- 750 ml slagroom
- 50 gr poedersuiker
- 60 Oreos

Hoe maak je het?

Het enige wat je hoeft te doen is de slagroom en poedersuiker in een kom gieten. Vervolgens klop je dit totdat het aan je garde blijft zitten als je het optilt. Dan doe je een dun laagje van de room in je taartvorm. Hier leg je een laagje Oreos op en daarna weer een laag room, maar dan iets dikker dan de vorige. Herhaal dit twee keer en eindig met het toevoegen van een laagje room. Zorg ervoor dat je dit gelijkmatig verdeeld. Zet het voor vier uur in de koelkast en geniet van je Oreo-taart.

Deze KitKat brownies hebben maar twee ingrediënten! Check hier het recept.

Bron: marieclaire.co.uk, Instagram | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved