Love

Eh, wat? Door dit rare syndroom ben jij misschien wel single

De reden dat je single bent is voor iedereen verschillend. De één is nog niet toe aan een relatie, terwijl de ander alleen maar mislukte dates lijkt te hebben. En dit is allemaal oké! Maar heb jij wel eens van dit syndroom gehoord? 

Ben jij door dit syndroom single?

Het ”Gouden Penis Syndroom”. Ja, het bestaat echt! Maar wat is het precies?

Het syndroom

Dit bijzondere syndroom is ontstaan op het Sarah Lawrence College, een hogeschool in New York. Het syndroom staat voor de frustratie die vrouwen voelen door de verdeling tussen man en vrouw. Op deze school was de meerderheid man, waardoor de mannen zich voelden alsof ze een luxepositie hadden. Ze hadden het idee dat ze uit elke vrouw konden kiezen, alsof ze dachten dat ze een gouden je-weet-wel hadden! Dit kon je heel erg terug zien in hun gedrag. Ze deden helemaal niet hun best voor de vrouwen, zelfs een simpel berichtje sturen leek al te veel moeite! 

 

Toch maar single

Veel vrouwen kozen er dus voor om tóch maar single te blijven. En terecht! Door de grote eigendunk van de mannen begonnen ze zich echt als f*ckboys te gedragen. De mannen hadden veel opties, en die wilden ze open houden ook! Ze stonden dus eigenlijk helemaal niet open voor een monogame relatie. Als jij daar wel naar op zoek bent, is het inderdaad maar beter om single te blijven in plaats van dit soort mannen te daten. Don’t settle for less, girls!