Films & Series

Waarom (en hoe) je het Belgische seizoen van de Bachelor met Fabrizio moet kijken

De Belgische Bachelor met Fabrizio gaat bijna van start en gisteren heeft Play4 de eerste beelden online gezet. En oh my, dit belooft veel goeds! Fabrizio kennen we natuurlijk als oud- Temptation Island verleider, maar nu dus ook als De Bachelor. We can’t wait om dit seizoen te gaan kijken!

Het Belgische seizoen van De Bachelor met Fabrizio

We schreven al eerder over 6 redenen waarom je mee zou moeten doen met De Bachelor, maar Fabrizio is zeker reden nummer zeven! Het Belgische seizoen gaat bijna van start en we kunnen niet wachten om dit te gaan kijken. De eerste beelden zijn online gezet en het belooft veel goeds.

Hoe kan je De Bachelor België kijken?

In Nederland staat het nieuwe seizoen De Bachelor met Thomas van StukTV voor de deur. Vanaf februari kan je dit seizoen zien op Videoland. Ook in België gaat De Bachelor op zoek naar de ware liefde en deze keer is dat met Fabrizio. In België wordt het uitgezonden op Play4, maar helaas is dat voor ons Dutchies niet heel makkelijk te bekijken. Je hebt namelijk een Belgische postcode nodig om de show te kunnen bekijken, je kunt via de streamingdienst van Play4 of GoPlay proberen om een account aan te maken met een Belgische postcode. En anders is een VPN-verbinding altijd nog een oplossing! 

View post on Instagram
 

Gaat Fabrizio met een nieuwe vriendin naar huis?

Als hij het voorbeeld van Tony Junior volgt, dan loopt het niet heel goed af. Maar Goedele Liekens, Fabrizio zijn partner-in-crime en voice-over van het programma, heeft alle vertrouwen in de kansen van Fabrizio. Zo laat ze weten dat als Fabrizio op zoek is naar een echte connectie is dit de uitgelezen plek is om een vonk te doen overslaan. Want hij wordt gedwongen om echt met die meisjes te spreken en niet net zoals Tinder, waar je iemand naar links kan swipen omdat ‘’ze er een beetje raar uitziet’’. Het is nog niet bekend wanneer De Bachelor met Fabri van start gaat, maar Play4 laat weten dat het binnenkort te zien zal zijn! 

 

Bron: Beautify, Instagram Play4