News

6 redenen om mee te doen aan De Bachelor

Aan een programma als De Bachelor meedoen zou je in het eerste opzicht niet aan moeten denken, maar mocht de BN’er waar jij al jaren een crush op hebt een keer De Bachelor wordt. Geef je dan vooral op, want zo slecht is dat nog niet…Redenen om mee te doen aan De Bachelor

Alle redenen om mee te doen aan De Bachelor

Als je meedoet aan De Bachelor krijg je natuurlijk heel Nederland over je heen, maar meedoen aan De Bachelor is ook heel erg leuk, namelijk om deze redenen!

De hele dag in je bikini rondlopen

Grote kans dat je tijdens de Bachelor niet iedere dag op date wordt gestuurd en dat bekent dat je gewoon de hele dag in je bikini bij het zwembad kan rondlopen. Want kom op, je moet toch iets doen als je niet op je telefoon kan om je Instagram te checken. Wij denken dan ook dat het ritme van de dames vooral bestaat uit, roddelen, zwemmen, zonnen en af en toe een boekje lezen en dat klinkt zo slecht nog niet, toch?

Op hele romantische dates gaan

Als je dan toch de gelukkige bent die op date wordt gestuurd is dit vaak niet gewoon een drankje doen. Nee, meestal gaat dit gepaard met kaarslicht, heel veel rozen en een prachtige locatie. Als wij dan ook aan de dates van het afgelopen seizoen met Tony Junior terugdenken zijn wij vooral mega jaloers op India en haar Colosseum date, want dat is toch ieder meisje haar droom.

ZIEN: Doet het zusje van Emma Wortelboer mee met De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt?

Een hele groep nieuwe vriendinnen

Als je aan De Bachelor meedoet is een ding zeker, je krijgt sowieso een grote vriendinnengroep waar jij dag en nacht mee kunt kletsen en waarbij de vriendschap na het programma vaak gewoon nog standhoudt. Nou ja, als we de meiden van vorig jaar mogen geloven in ieder geval wel. Maar je zou ook zomaar buiten de boot kunnen vallen…

Na het programma ben je sowieso influencer

Dat je influencer bent na De Bachelor is een ding wat zeker is als je het een paar rondes volhoudt. Zo zou je bijvoorbeeld Miss Nederland kunnen worden of meer reclame kunnen maken voor je eigen kledingmerk. We noemen natuurlijk geen namen, maar dat klinkt zeker niet als een straf….

Misschien wel de liefde van je leven vinden

Last but not least maak je tijdens De Bachelor ook nog kans op de man van je dromen, als De Bachelor jou namelijk een aantal keren meeneemt op date en de klik is er, zou je dus zomaar kans kunnen maken op de fanile date. En alle meiden weg spelen en ook nog met jouw droomman eindigen klinkt zeker niet verkeerd. Alleen maar redenen dus om je op te geven voor De Bachelor als jouw fave BN’er meedoet, want wat heb je te verliezen?

Hebben Tony Junior en Julia nog contact na De Bachelor 2021?

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved