Love

Heb jij wel eens spicy droom gehad over je ex? Dit is wat dat kan betekenen

Dromen doen we allemaal, of je ze nou onthoudt of niet. De ene leuker dan de ander, maar soms zit er ook die spicy dream tussen. Steamy dreams over je ex of je beste vriendin; we zijn ze soms allemaal wel eens tegengekomen, maar wat betekenen ze eigenlijk? Wij hebben wat betekenissen voor je op een rijtje gezet.  

De betekenissen van jouw spicy, steamy dreams

Dromen doen we allemaal, of we het willen of niet. Maar soms hebben we wel is die hele spicy droom waar je ex in voor komt, what the f… Maar wat betekent zo’n droom nou eigenlijk? Wij hebben wat betekenissen op een rijtje gezet!

Spicy, steamy dreams

De sexy dromen kunnen ontzettend leuk zijn, maar ze kunnen je ook in angstzweet wakker laten worden, in de war brengen of een mega schuldgevoel geven. No worries! Je dromen visualiseren echt niet altijd iets wat je in het dagelijks leven zou gaan doen. Good to know, tijdens je REM slaap neemt de toe- en afvoer van je bloed toe en dus ook naar je private aria. Je ervaart dus een vergelijkbare vorm van een fysieke respons als dat je overdag zou hebben wanneer je terugdenkt aan die spicy avond. 

Spicy avond met hetzelfde/ het andere geslacht

Deze droom verschilt per op wat voor geslacht je valt. Val jij op hetzelfde geslacht? Dan droom je over seks met het andere geslacht, val jij op het andere geslacht? Dan droom je over hetzelfde geslacht. Deze dromen zijn heel normaal en komen ook vaker voor bij mensen. Het kan dus zomaar zijn dat jij in je droom een steamy avond hebt met je beste vriendin, terwijl je in het dagelijks leven geen seksuele aantrekkingskracht naar diegene voelt. Een reden voor deze droom is als je je meer begrepen wil voelen binnen je relatie. Of je bent juist klaar om nieuwe dingen te gaan proberen in het leven.

Gefrutsel met je ex

No worries, we gaan je niet vertellen dat dit betekent dat je weer terug wil naar deze persoon! Dromen over iemand waarmee jij al eerder connecties, spanningen of dingen mee hebt gedaan zijn heel normaal en gebruikelijk. Deze dromen zouden symbool kunnen staan voor momenten in je leven die je leuk vond, waar je deze persoon mee associeert. Bijvoorbeeld; vond je iemand leuk in je studietijd? Dan zou je droom symbool kunnen staan voor het plezier dat je had op dat moment. Als de droom met je ex heel liefdevol was, dan zou het kunnen zijn dat je snakt naar geborgenheid. Neem deze droom dus niet als excuus om terug te gaan naar je ex. Pas als jij echt obsessief droomt over je ex, moet je je misschien een klein beetje zorgen gaan maken. 

Een steamy nacht met iemand die je écht onaantrekkelijk vindt

Een steamy droom over iemand die je écht nooit zou doen kan mega verwarrend zijn. Deze dromen kunnen betekenen dat hoe irritant of onaantrekkelijk je diegene ook vindt, je toch klaar bent om nieuwe dingen te ontdekken over hem of haar. Niet eens op seksueel gebied, maar je zou meer interesse kunnen tonen in diegene. Het zou ook een symbool kunnen staan voor het feit dat je meer behoefte hebt aan een hechtere familieband met familie waar je niet echt close mee bent of was. Tijd om een belletje te plegen dus! 

Het doen met een heel ongepast iemand

Als iets mag of niet kan, wordt het voor de meeste mensen juist meer aantrekkelijk. Maar geen té gekke dingen in je hoofd halen, hè. Ook al zou jij er in het dagelijks leven nóóit over nadenken, het kan dus zo zijn dat je hier wel opeens over droomt. Dit soort gedachtes over vreemdgaan of iets doen met de broer van je beste vriendin, hoeven niet te betekenen dat jij dit wil. Het is vooral je onderbewuste wat je lichaam overneemt. 

Flikflooien met een onbekende

Deze droom met een onbekende komt het meeste voor. Flikfooien met iemand die je helemaal niet kent en waarvan je het gezicht soms niet eens kan zien of herinneren. Dromen over een onbekende zou kunnen betekenen dat je toe bent aan iets spannends en iets nieuws in je leven. Als je in een relatie zit kan dit betekenen dat je meer behoefte hebt aan meer erkenning van je partner.

Lees ook:

5 x waarom een je liever een omega man hebt dan een alpha man

Dit zegt je sterrenbeeld over hoeveel ZIN jij altijd hebt in een bedavontuurtje

Bron: cosmopolitan