Love

Dit zegt je sterrenbeeld over hoeveel ZIN jij altijd hebt in een bedavontuurtje

Je s*xdrive, dat is voor iedereen verschillend. De ene wordt kleddergeil van dirty talk, de ander van bepaalde filmpjes, een ander weer van een bepaalde fetish, bepaalde liedjes, enzovoort enzovoort! Hoe hoog jouw drive is, hangt allemaal van je sterrenbeeld af.

Dit zegt jouw sterrenbeeld over hoeveel zin jij hebt

Hoe jij de sterren van de hemel vrijt, staat letterlijk in de sterren geschreven.

Waterman

Jouw drive is lekker hoog zolang jij niet verveeld bent. Een routine is niks voor jou, jij wil altijd nieuwe dingen proberen. Zolang jij nieuwe dingen probeert, raak jij nooit uitgespeeld.

Vissen

Jij verwerkt jouw klotedag op school met een steamy sessie. En dat vinden wij een goede manier om je agressie in los te laten. Maar praat af en toe ook even over je gevoelens!

Ram

Jij neemt in het dagelijks leven graag de leiding, maar under the sheets gaat dat voor jou toch anders. Dan vind je het heerlijk om onderdanig te zijn, zolang het er maar heet en wild aan toe gaat.

Stier

Jij houdt van romantiek. Relaxte, langzame, liefdevolle vrijpartijen zijn voor jou de beste soort.

Tweelingen

Er is weinig nodig om jou in the mood te krijgen. Nee, jij bent de moeilijkste niet. Daardoor sta je ook open om nieuw dingen te proberen!

Kreeft

Mindblowing vrijpartijen, dat staat garant voor jouw bedpartners. Mits zij jou een vertrouwde omgeving en sfeer verzekeren, dat is namelijk erg belangrijk voor jou.

Leeuw

Jij bent in het dagelijks leven best selfish. Toch vind jij het tussen de lakens het allerleukst om de ander te pleasen. Vrijpartijen zijn voor jou het meest natuurlijke dat er is en daarom doe jij het ook zo vaak mogelijk.

Maagd

Van een avontuurtje hier en daar ben jij niet vies. Daar ben jij lekker discreet in; je deelt je bedpartner echt niet met anderen.

Weegschaal

Jij en avontuurtjes in bed zijn soulmates. Hoe meer, hoe beter. Wie, wat en waar, maakt daarom niet uit, jouw libido is torenhoog.

Schorpioen

Jij bent in eerste instantie misschien wat terughoudend en verlegen, maar eenmaal ‘bezig’ blijkt niets minder waar. Die drive van jou is vrij intens.  

Boogschutter

Jij bent niet vies van meteen skippen naar wat je wil: de vrijpartij zelf! Voorspel vindt jij soms onnodig, je kan daarom een beetje overweldigend zijn in bed, maar dat is echt niet altijd erg.

Steenbok

Jij kijkt even praktisch naar s*ks als naar het leven. Vrijpartijen en liefde gaan hand in hand, zolang jij maar de liefde bedrijft met iemand waar je echt om geeft ben jij blij. Je doet het daarom om zo vaak mogelijk. 

 

Lees ook:
Aan deze signalen merk jij snel genoeg of iemand met je wil zoenen

Met deze tips maak je het doen in de auto iets gemakkelijker