Lifestyle

Dit is wat mannen echt vinden van queefing bij vrouwen

Elke vrouw heeft dit wel eens meegemaakt: je hebt net doggy gedaan en wilt even wisselen van standje en opeens komt er een geluid uit jouw va-jay-jay dat klinkt alsof je net dikke kapsalon hebt gegeten. Jep, je liet zojuist een queef, a.k.a een scheet uit je va-jay-jay. Op dit moment moet je waarschijnlijk keihard lachen of je schaamt je kapot, maar dat hangt ook af van de man. Daarom is het best fijn om te weten wat mannen nou eigenlijk écht vinden van queefing. 

10 x wat mannen echt vinden van queefing bij vrouwen

Arjan (44): “Ik vind het niet gek, maar ook weer wel. Een dubbel gevoel krijg je ervan. Ik vind het niet per se vies. Wel grappig.”

Stephan (40): ”Ik laat gewoon een scheet terug, staat het weer 1-1. De 2-1 is voor degene die de hardste scheet liet.”

Berend (25): ”Ik vind het niet zo raar dat dat soms gebeurt, vooral met doggy gaat het vaak wat harder dus kan er gemakkelijker lucht bijkomen. Hoort er een beetje bij, dus niks om je voor te schamen!”

Bram (32): “Ik vind het echt een heel apart fenomeen. En als ik eerlijk ben ook een beetje viezig. Vooral omdat het je spannend moment verstoord en daarom alle magie compleet wegvalt omdat je in lachen uitbarst.”

Pluis (19): ”Zelfs al was het een normale scheet, dan zou ik daar nog geen groot probleem van maken. Ik vind dat je ook op die momenten moet kunnen lachen met elkaar”

Christiaan (35): “Ik vind het een beetje oneerlijk om er iets van te vinden, wij stoppen die lucht er toch in?” 

Frits (27): “Het interesseert me eigenlijk niet zo veel. Zolang ze het maar niet tijdens het beffen doet.”

Tish (28): ”Als een queef tijdens de vrijpartij komt is de kans groot dat je niet hele ‘gewone’ s*ks had omdat het vaak komt als je veel beweegt en buigt. Lijkt mij alleen maar een pluspunt toch?”

Sem (42): “Ik vind het een beetje raar, maar tegelijkertijd is het ook weer heel natuurlijk. Dus eigenlijk mag ik er weinig van vinden. Het is niet per se vies en ook geen turnoff, maar als het gebeurt moet ik wel eventjes lachen.”

Noah (22): ”Kom op, wie vind scheten nou niet grappig? Het enige nadeel aan een scheet is dat ze stinken, en dat is niet het geval bij een queef. Ideaal, toch?”

Lees ook:

De P-spot bij de man: wat het is en hoe je het voor elkaar krijgt

Deze variaties op standje doggy moet je echt eens uitproberen

 

Bron: Ze.nlBeeld: Instagram