Love

5 x spannende standjes voor de vrijpartij waar jij sowieso nog nooit aan hebt gedacht

Wil jij graag jouw skills in the bedroom verbeteren maar heb je geen idee waar je moet beginnen? We got you, honey! Met deze standjes verras jij sowieso elke toekomstige bedpartner. En nog een leuk voordeel: deze standjes hebben wederom hele leuke namen.

5 x spannende standjes voor de vrijpartij waar jij sowieso nog nooit aan hebt gedacht

Voordat je aan deze spannende bedavontuurtjes begint is het belangrijk dat je goed bent opgewarmd. Dan hebben we het niet over voorspel (al is dat ook echt een must), maar letterlijk opwarmen. Een aantal rek- en strekoefeningen met je bedpartner zijn absoluut nodig om blessures te voorkomen. Maar dat is het dan ook helemaal waard. 

Sensuele schommel

Het is goed dat je lekker opgewarmd bent, want met dit standje beginnen we meten hot. Lig op je rug, til je benen op en over je hoofd heen richting je oren. Je ligt dus dubbelgevouwen. Hij knielt voor je en duwt je onderrug een beetje naar boven met zijn knieën voor extra steun. Met zijn borst leunt hij op de onderkant van jouw dijen en jij houdt hem lekker sensueel bij zijn benen vast. Zit hij eenmaal in je? Dan maak jij een schommelende bewegen. Et voilà! De Sensuele Schommel.

De Rock-‘n-Roll

De Rock-‘n-Roll is de perfecte manier om missionaris een enorme boost te geven. In plaats van dat je je lover verwelkomt tussen je benen, breng jij je benen naar je kin. Hij kan op de onderkant van je dijen leunen terwijl je knieholtes rust op zijn schouders. Geniet van een hele hete missionaris met de Rock-‘n-Roll.

Sexy schaar

Voor dit pittige standje heb jij een tafel nodig. Ga op je rug op de tafel liggen met je booty precies op het randje. Leg je voeten gekruisd op de schouders van je partner. Jouw linkervoet ligt dus op zijn rechterschouder en jouw rechtervoet ligt op zijn linkerschouder. Hij houdt jouw enkels vast en penetreert je. Voor extra sensatie kan hij jouw opening wijder en smaller maken door je gekruiste benen als een schaar heen en weer te bewegen.

Kittige kruiwagen

Ben jij een fan van doggy style? Dan heb jij geluk, want dit is daar een heerlijke variant van. Jouw G-spot wordt gegarandeerd gestimuleerd. Pluspunt voor hem: een prachtig uitzicht op jouw achterwerk! Zo werkt het standje: jij staat voor het bed en leunt terwijl je staat op het bed met je hoofd en armen. Het is hierbij belangrijk dat je je benen gestrekt houdt. Hij gaat achter je staan en pakt een van je enkels. Jij leunt nu dus op dat ene been dat nog op de grond staat en genieten maar! Op deze manier kan hij je heel diep penetreren.  

Vurige vlinder

Bij de Vurige Vlinder krijg je een orgasme waarbij je het gevoel hebt dat je fladdert en vliegt! Benodigdheden: een plekje waar jij met je rug op kunt liggen en waar hij op de juiste kruishoogte voor je kan staan. Bijvoorbeeld aan de keukentafel of een burau. Leg je benen op zijn schouders en duw je heupen omhoog. Hij helpt jou door jouw heupen te ondersteunen. Door dit te doen creëren jullie de beste penetreerhoek. Enjoy!

Lees ook: 

Vrouwen met tattoos zijn de beste bedpartners en dit is waarom

Dit zijn de raarste dingen die tegen jullie zijn gezegd tijdens de daad