Love

Awkward! Dit zijn de raarste dingen die zijn gezegd tijdens de daad

raarste-dingen-gezegd-tijdens-daad

Van een beetje dirty talk zijn wij echt niet vies. Dat kan een bedavontuurtje echt tien keer zo leuk maken. Toch slaan sommige mensen er een beetje in door en dat verpest de hele mood weer. Een voordeel: het levert hilarische verhalen op!

Dit zijn de raarste dingen die zijn gezegd tijdens de daad

Wij raden je aan er even voor te zitten, want deze opmerkingen zijn echt hilarisch (en soms een beetje zielig).

1. “Laten we een baby maken!” Op onze tweede date. Nope!

2. Ik deed het een tijdje geleden met mijn ex. Toen hij binnenkwam, liep hij meteen naar boven. Vlak daarna deden we het. Ineens zei hij in mijn oor (met een boze stem): “Als je de pil niet slikt, maak ik je af.” Ik keek hem met grote ogen aan, begon te lachen en zei: “Nee.” Toen zei hij: “Dan maak ik je echt dood.” En toen zei ik: “Ja natuurlijk slik ik de pil, jij gek.” Apart was het wel.

3. “Ik heb wel grotere gehad.” Die woorden doen nog steeds pijn.

4. Iemand zei een keer tegen mij: “Dit is goud.” Ik vroeg wat zij bedoelde en ze zei: “Je bent zo opgewonden, dat is echt goud”. Ik vond het echt een moodkill.”

5. Mijn ex zei tijdens de daad ooit: “Shit, ik moet mijn ma nog bellen!” En ik vraag me nog steeds af waarom ze ineens aan haar moeder moest denken…

6. Een man zei ooit tijdens dat we het deden tegen mij dat hij mijn baarmoeder eruit wilde rammen. Vervolgens schreeuwde hij ook nog eens de verkeerde naam…

7. Terwijl ze voor mij lag, vroeg ze: “Wacht, heb je ‘m gewassen sinds de laatste keer?” Ik zei: “Wat? Ja.” Zij weer: “Maar wel met antibacteriële zeep?” Ik: “Uhm, wat? Ja, natuurlijk.” Zij weer: “Ik geloof je niet. Ga hem nu wassen en voor we het doen, wil ik hem ruiken.”

8. “Ik ben gestopt met de pil.” Nadat het al klaar was… En dat was het einde van onze relatie.

9. Een keer noemde mijn ex-vriend mijn ding “Wilfred”. Zo heette zijn vis.

10. “Ben je al klaar?” op een geïrriteerde toon.

11. De ergste opmerking ooit kreeg ik toen ik met een meisje bezig was. Ze stopte me en vroeg wat ik daarbeneden aan het doen was.

12. Hij ging zijn hele boodschappenlijst opnoemen. We waren 17 en hij moest boodschappen doen voor zijn moeder, dus alles wat op de lijst stond noemde hij op. Hij zei: “broodje, pak melk, twee kilo aardappels”… Ik heb het hem maar laten afmaken, maar ik was er wel klaar mee. We hebben het niet lang volgehouden, want dingen opnoemen tijdens de daad was echt zijn ding.

13. “Zit hij er al in?”

14. “Je bent hier niet echt goed in, hè?”

15. Gisteren nog… Hij zei: “Oh vet, je hebt games”, terwijl we nog steeds bezig waren.

16. Ik deed het met een jongen die heel dronken was. Terwijl we bezig waren stak hij ineens zijn hand op, wees hij naar de muur en zei hij: “Mag ik twee tequila?”. Ik heb hem van me afgeduwd en ben gaan slapen.

Benieuwd naar wat mannen (stiekem) niet fijn vinden in bed? Lees dan ook dit artikel.

Beeld: pinterest