Dit zijn de raarste dingen die tegen jullie zijn gezegd tijdens de daad

Love door Merel

Van een beetje dirty talk tijdens het seksen zijn wij echt niet vies. Dat kan een vrijpartij echt tien keer zo sexy maken. Toch slaan sommige mensen er een beetje in door en dat verpest de hele mood weer. Goede kant: het levert hilarische verhalen op!

Dit zijn de raarste dingen die tegen jullie zijn gezegd tijdens de daad

Wij raden je aan er even voor te zitten, want deze opmerkingen zijn echt hilarisch (en soms een beetje zielig).

"Laten we een baby maken!" Op onze tweede date. Nope!

"Ik deed het een tijdje geleden met mijn ex. Toen hij binnenkwam, liep hij meteen naar boven. Vlak daarna deden we het. Ineens zei hij in mijn oor (met een boze stem): "Als je de pil niet slikt, maak ik je af." Ik keek hem met grote ogen aan, begon te lachen en zei: "Nee." Toen zei hij: "Dan maak ik je echt dood." En toen zei ik: "Ja natuurlijk slik ik de pil, jij gek." Apart was het wel.”

"Ik heb wel grotere gehad." Die woorden doen nog steeds pijn. 

"Iemand zei een keer tijdens het vingeren tegen mij: “Dit is goud”. Ik vroeg wat zij bedoelde en ze zei: “Je bent zo nat, dat is echt goud”. Ik vond het echt een moodkill."

"Mijn ex zei tijdens de daad ooit: “Shit, ik moet mijn ma nog bellen!” en ik vraag me nog steeds af waarom zij ineens aan haar moeder moest denken…"

"Een man zei ooit tijdens dat we het deden tegen mij dat hij mijn baarmoeder eruit wilde rammen. Vervolgens schreeuwde hij ook nog eens de verkeerde naam…"

Terwijl ik in haar gleed, vroeg ze: "Wacht, heb je 'm gewassen sinds je voor het laatst hebt gepoept?" Ik zei: "Wat? Ja." Zij weer: "Maar wel met antibacteriële zeep?" Ik: "Uhm, wat? Ja, natuurlijk." Zij weer: "Ik geloof je niet. Ga hem nu wassen en voor we het doen, wil ik hem ruiken."   

"Ik ben gestopt met de pil." Nadat ik klaar was gekomen... En dat was het einde van onze relatie.

Een keer noemde mijn ex-vriend mijn penis "Wilfred". Zo heette zijn vis.

"Ben je al klaar?" op een geïrriteerde toon. 

De ergste opmerking ooit kreeg ik toen ik een meisje oraal bevredigde. Ze stopte me en vroeg wat ik daarbeneden aan het doen was. 

"Hij ging zijn hele boodschappenlijst opnoemen. We waren 17 en hij moest boodschappen doen voor zijn moeder, dus alles wat op de lijst stond noemde hij op. Hij zei: “broodje, pak melk, twee kilo aardappels”… Ik heb het hem maar laten afmaken, maar ik was er wel klaar mee. We hebben het niet lang volgehouden, want dingen opnoemen tijdens de daad was echt zijn ding." 

"Zit hij er al in?"

"Je bent hier niet echt goed in, hè?"

"Gisteren nog... Hij zei: 'Oh vet, je hebt games' terwijl hij me nog steeds aan het doen was..."

"Ik deed het met een jongen die heel dronken was. Terwijl we bezig waren stak hij ineens zijn hand op, wees hij naar de muur en zei hij: 'Mag ik twee tequila?' Ik heb hem van me afgeduwd en ben gaan slapen."

Lees ook:

Dit zijn de raarste fantasieën over een bedavontuurtje

Dit zijn 11 redenen waarom wij koffie echt niet zouden inruilen voor een vrijpartij in de ochtend