Vrouwen met tattoos zijn de beste bedpartners en dit is waarom

Love door redactie

Naast het feit dat tattoos natuurlijk echt enorm awesome zijn, schijnt het ook nog voor de beste bedpartners te zorgen. Er zijn namelijk maar liefst vijf redenen waarom vrouwen met tattoos de allerbeste bedpartners van de wereld zijn. Opgelet!

Dit is waarom vrouwen met tattoos de beste bedpartners zijn

Tattoos maken een persoon altijd iets mysterieuzer, wat natuurlijk an sich al fantastisch is. Daarnaast zijn er echter nog maar liefst vijf redenen waarom vrouwen met tattoos de beste bedpartners zijn.

1. Ze zijn impulsief

Vaak (niet altijd) heb je een beetje guts nodig om een tattoo te laten zetten en dit betekent dan ook vaak dat vrouwen met tattoos wat meer impulsief zijn. Als je er eenmaal aan begint, is er geen houden meer aan en dat zullen alle mensen met tattoos beamen. En die impulsiviteit komt niet alleen naar voren bij het zetten van tattoos, maar ook bij bepaalde aankopen (lingerie) en in bed. 

2. Ze zijn enorm sexy

Die zwarte inkt op een naakt lichaam is gewoon echt fantastisch. Girl power! 

3. Ze zijn dominanter

Uit onderzoek blijkt zelfs dat vrouwen met tattoos vaak dominanter in bed zijn dan vrouwen zonder tattoos. 

4. Ze zijn absoluut niet saai

Bij deze reden komt die impulsiviteit weer naar voren: ook in de slaapkamer zie je dit erg veel namelijk. Nieuwe plek? Done. Nieuw standje uitproberen? Helemaal bij. 

5. Ze zijn edgy

Jup, er zit vaak een rauw randje aan. Andere mensen staan vaak te popelen om te ontdekken wat dat rauwe randje dan precies inhoudt. Fascinerend!

 

Lees ook:

Science says: sushi eten maakt je slimmer

Deze sterrenbeelden kosten je iets meer moeite in een relatie