Lifestyle

Klaar met single zijn? De CEO van een grote datingapp geeft advies!

Het leven als single is tegenwoordig wel een uitdaging, dat weten we allemaal. Er zijn echter wel genoeg dating apps die met ons meedenken, zodat we alsnog een grote kans hebben om the one tegen te komen. We spraken met David Vermeulen, oprichter en CEO van Inner Circle, om hier meer over te weten te komen.

Daten moeilijk CEO Inner Circle advies

Dit is wat de CEO van Inner Circle zegt over daten vandaag de dag

Een dating app die de gebruiker op de eerste plaats zet, bestaat die echt? Blijkbaar wel, want Inner Circle denkt in alles met ons mee als het gaat om ons datingleven. Wie hierachter zit? David Vermeulen, CEO van Inner Circle. Hij laat ons alles weten over het huidige dating-landschap en vertelt ons gelijk hoe we daar het beste mee om kunnen gaan. There you go, girl!

Willen mensen in deze tijd nog wel daten?

“Het interessantste dat we hebben geleerd is dat singles nog steeds willen daten. Onze leden zijn heel creatief en vinden steeds nieuwe manieren om contact te maken in deze vreemde wereld. Eigenlijk swipen onze leden meer dan ooit.”

Wat is selectief daten eigenlijk precies?

“Wij staan bekend om ons screeningsproces, maar dat moet je niet zien als een geheime deur naar een exclusieve club. We screenen leden om te controleren of het echte mensen zijn die serieuze bedoelingen hebben om te daten, zodat we de fakes, scammers of spammers buiten de deur houden. Het idee is dat iedereen op Inner Circle iemand is met wie je op date zou willen gaan, en daarmee voorkomen we dat mensen swipe-moe worden.”

In welk opzicht is daten de laatste tijd veranderd?

“We hebben allemaal tijd gehad om na te denken wat we willen. Mensen hebben bedacht wat ze uit hun leven willen halen, wat ze graag doen en wat ze willen gaan doen als dit allemaal voorbij is. Inner Circle profielen zijn ontworpen om iemands persoonlijkheid te tonen en singles te helpen andere, gelijkgestemde singles te vinden. Dus het is logisch dat alleenstaande mensen op dit moment op zoek zijn naar hun ideale match.”

Daten moeilijk CEO Inner Circle advies

Waarom is dit de enige app die er echt toe doet?

“Wij nemen jouw liefdesleven serieus! Iedereen op de app wil daten, ze hebben moeite gestoken in hun profiel en ze zijn oprecht. Er zijn zoveel apps op de markt, ik vind het best bijzonder dat we dit kunnen garanderen.”

Nog een laatste advies?

“Wees jezelf! Besteed aandacht aan je profiel, zet je beste beentje voor en wees niet bang om mensen te leren kennen. Daten gebeurt in het echte leven, dus hoewel we proberen om zoveel mogelijk evenementen of ervaringen voor mensen te hosten als we kunnen, blijft het lastig. Maar doe wat je kunt, ook al is dat op dit moment bijvoorbeeld alleen maar een videogesprek.” Dus een app met echte mensen, die de gebruiker op de eerste plaats zet? Klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Probeer het zelf, meld je hier aan voor Inner Circle.
 

– In samenwerking met Inner Circle –