Celebs

Nog even blijven dromen: deze BN’ers hebben allemaal een huis op Ibiza

Het leven van bekende Nederlanders is niet altijd even makkelijk. Er wordt continu over ze geroddeld en het grijze winterweer is ook niets om voor te blijven. En waar gaan BN’ers naar toe als ze even klaar zijn met Nederland? Precies, het zonnige party-eiland Ibiza! Maar een hotel boeken hoeven ze gelukkig niet. Deze BN’ers hebben namelijk allemaal een huis op ibiza. 

Deze BN’ers hebben allemaal een huis op Ibiza 

Een tweede huis op ibiza, wie wil dat nou niet? Helaas is en blijft dit voor de meeste mensen een droom en zullen we het toch echt moeten doen met Nederland. Maar voor deze bekende Nederlanders is dat niet het geval. Zij hebben namelijk een huis op Ibiza. Don’t get too jealous, honey

Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels

Afgelopen april is het powerkoppel Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels verhuisd naar het zonnige Ibiza. Ze kochten een prachtige villa genaamd Casa Flora, en ze zijn van plan die te verbouwen en verhuren. Ze wonen er pas een paar maanden, maar weten nu al zeker dat dit de plek is waar ze willen blijven. 

Jessie Jazz, die Miss Nederland werd in 2015, had altijd al de droom om op ibiza te wonen. Ze bezocht het eiland regelmatig toen ze jong was en daarom voelde het gelijk als een thuis. Kaj, die onder andere Expeditie Robinson presenteert, moet nog wel regelmatig voor opnames naar Nederland.  

View post on Instagram
 

 

Patty Brard

Patty Brard was één van de eerste BN’ers met een huis op ibiza. Ze gaat er regelmatig naartoe op vakantie en het is haar droom om oud te worden op het luxe hippie eiland. Tijdens de lockdown voor covid duurde het dan ook niet lang voor ze had besloten daar in quarantaine te gaan. Gelijk heb je, Patty! 

Benieuwd hoe het huis van Patty Brard eruit ziet? Deze video geeft een volledige tour door haar prachtige villa op Ibiza! Nog even blijven dromen, girls

 

Jaimie Vaes (en Lil Kleine)

Jaimie Vaes is influencer en natuurlijk de (ex-)vriendin van Lil Kleine. Samen waren ze vaak te vinden op het bruisende party-eiland. Maar dit ging helaas vreselijk mis. Sindsdien is er een pauze tussen Jaimie en Jorik (Lil Kleine), en vertoeft Jaimie op Ibiza samen met haar zoontje Lio. Prima plekje om over je liefdesverdriet te komen, toch?

Wil je een inkijkje in het appartement van Jaimie op Ibiza? Klik hier

View post on Instagram
 

Estelle Cruijff

Estelle Cruijff is het nichtje van Johan Cruijff, en daarom natuurlijk een bekende Nederlander. Ook is ze getrouwd geweest met voetballer Ruud Gullit, en had ze een relatie met Badr Hari. Deze relaties waren vrij heftig en daarom vluchtte Estelle Cruijf af en toe naar Ibiza om tot rust te komen. Samen met vriendin Jaimie Vaes en vriend Koen Kardashian zetten ze het eiland op z’n kop en gaan ze door tot in de late uurtjes.  

View post on Instagram
 

Yolanthe Cabau

Natuurlijk heeft Yolanthe Cabau een huis op Ibiza! Ze is al vanaf jongs af aan te vinden op het eiland en zijn sindsdien onafscheidelijk. De villa van Yolanthe werd gedoopt tot Cala Tarida, de geboorteplaats van Yolanthe. Het huis werd geërfd door Yolanthe toen haar vader in 2007 overleed. Sindsdien is de knappe brunette niet meer weg te slaan van het eiland. We can’t blame her

View post on Instagram
 

Monique Noël en André Hazes

Als er één stel is dat vaak de behoefte heeft om te vluchten van alle roddels, dan zijn dat wel André Hazes en Monique Noël. Toen het in april uitging tussen Monique en André, boekte Monique een vlucht naar ibiza. Haar zoontje, André Junior, mocht ook mee en hij leerde er zelfs zwemmen. Inmiddels is school weer begonnen dus zien we André steeds vaker op het eiland. Prima afwisseling zo! 

View post on Instagram
 

Lees ook:

Vlammen met die kaart: dit zijn de duurste hotelkamers ter wereld

Je kunt nu met je besties op retreat naar Ibiza

Beeld: Instagram