Lifestyle

Zoveel kinderen ga jij krijgen volgens je sterrenbeeld!

Of je het nou wel of niet wil, kinderen krijgen is iets wat jij zelf besluit. Maar als we de sterren geloven, kan je sterrenbeeld wel degelijk iets vertellen over je moederinstinct en hoeveel kinderen jij gaat krijgen. Krijg jij een heel elftal met de wissels erbij of hou je het rustig bij één?

Jouw ideale aantal kids

Op dit moment moeten wij er nog even niet aan denken, maar het aantal kinderen dat jij later mag krijgen staat blijkbaar in de sterren geschreven. Of we het er mee eens zijn, is een ander verhaal.

Waterman

Het ideale aantal kinderen wat jij Waterman mag krijgen is precies één. Je zit vol energie en zit vaak te dagdromen. Om onbezorgd en rustig te blijven zou één kind dus ideaal zijn. Als Waterman ben je niet bang om tientallen opvoedmanieren te gebruiken voordat je de perfecte vindt.

Vissen

Jouw ideale aantal kinderen is minstens vijf. Je bent dol op kinderen en hun onschuld en zou graag je eigen kleintjes willen hebben. Je voedt ze op met de zachte hand en heel veel liefde en steun. 

Ram

Het ideale aantal kinderen dat jij krijgt is veel. Oh boy, je ramt ze eruit. Als Ram ben je vaak geneigd om impulsieve besluiten te nemen die op dat moment dus echt geweldig lijken. Je hebt een vechtersmentaliteit en zal dus elke uitdaging aan willen gaan en aan kunnen, hoe groot het ook is. 

Stier

Het ideale aantal kinderen voor de Stier is twee. De Stier is geduldig, verzorgend en geweldig met jongere kinderen. Maar als je meer kinderen dan armen hebt, gaat het vaak niet goed. Dus zijn twee kinderen perfect voor de Stier, en dan nog het liefst vlak achter elkaar. 

Tweelingen

Surprise, een tweeling zou het ideale aantal kinderen zijn voor de Tweelingen. Jij overlaadt je kinderen met liefde en hebt ook een voorliefde voor grote aantallen. Maar je hebt niet alle geduld van de wereld en leert alles wat je moet leren, terwijl je je kinderen de hele wereld wil geven.

Kreeft

Het ideale aantal kinderen zijn er twee. De Kreeft heeft de neiging om wat sneller chagrijnig te worden dan de rest en dus ook als moeder. Maar ze zijn wel mega erg verbonden aan hun gezin en thuis. De Kreeft is volgens de sterren de beste moeder met twee kinderen met een paar jaar leeftijdsverschil. Zo heb jij alle rust en tijd om alles te leren kennen.

Leeuw

Twee tot vier kinderen is het ideale aantal voor de Leeuw. Je bent een multitasker en hebt ook veel geduld. Jouw moederinstinct is on point en je zal je eigen kinderen opvoeden tot zelfstandige en onafhankelijke mensen, net zoals jij zelf.

Maagd

Één kind is ideaal voor de Maagd. Je kan soms wat stressen over het ouderschap en het leven in het algemeen, maar no worries. Met één mini you heb je alle aandacht voor je kleintje en ook alle liefde. Je hoeft je niet te druk maken over het verknallen van het moederschap; u got this

Weegschaal

Het ideale aantal kinderen voor jou zijn er 2, 4 of zelfs 6. Jouw eerlijkheid en gelijkheid staan boven aan je lijstje en hebt dus een voorkeur voor een even aantal kinderen. Adoptie vind jij ook echt totaal geen probleem, je ziet iedereen als gelijk en zal ze mega veel liefde geven. 

Schorpioen

Girl, zet je schrap. Het ideale aantal kinderen is een heel elftal of zelfs meer. Je raakt snel verhit maar dat betekent niet dat je niet een leger aan kinderen kan opvoeden. Je bent metaal super strong en je hebt veel liefde te bieden aan je kinderen. Je bent graag met je familie en dus ook veel kinderen, het liefst hoop je dus ook op veel kleinkinderen.

Boogschutter

Jouw aantal ideale kinderen is er geen of één. Je bent allergisch voor verplichtingen en dit kan het moederschap dus erg pittig maken. Je houdt van avontuur en je zal dus een supergave (stief)moeder zijn die je kinderen de hele wereld zal laten zien. 

Steenbok

Jouw ideale aantal kinderen is drie. Jij bent zo’n moeder die écht alles tegelijk kan en je rockt dus die hele moederschap. Jouw kinderen zullen veel van je leren en ook weten hoe ze jou echt kunnen trots maken. 

Lees ook:

Dit is je favoriete positie in bed volgens jouw sterrenbeeld

Throwback time: deze dingen herinneren jou aan je kindertijd