Films & Series

Zien: Rijk Hofman en Loiza Lamers presenteren het nieuwe reality-programma ´Singletown´

Kan jij ook geen genoeg krijgen van reality-programma´s zoals Temptation Island? Dan hebben wij heel erg goed nieuws voor jou. Vanaf 7 januari komt er namelijk een nieuw dating-programma: ´Singletown´ op Discovery Plus. En dat word gepresenteerd door niemand minder dan Rijk Hofman en Loiza Lamers. 

Dit is het nieuwe reality-programma ´Singletown´

Wiehoe! Er komt een nieuw realityprogramma naar Nederland: Singletown. Het programma lijkt een beetje op Temptation Island, maar dan zonder verleidsters en kampvuren. De kandidaten van ´Singletown´ krijgen in het programma de kans om erachter te komen of ze liever vrijgezel zijn, of terug willen naar hun ex. Dit lijkt natuurlijk wel heel erg op Temptation Island, maar toch is dit programma wel een tikkeltje anders. Zo verblijven de singles in appartementen naast elkaar (zonder dat ze dit weten), kunnen ze iedereen op date meevragen (ook mensen die niet mee doen aan het programma) en de stellen hadden voor dit programma al besloten dat het tijd was om een punt achter hun vorige relatie te zetten. In dit programma gaan ze er dan ook achter komen of dat de juiste keuze was. 

Iedereen kan meedoen

Wat ook verfrissend is aan dit nieuwe dating-programma, is dat er niet alleen hetero’s mee doen. Ook mensen die op hetzelfde geslacht of beide geslachten vallen, krijgen de kans te daten met andere mensen. Tijdens het programma zullen de kandidaten ook gecoached worden om hun proces te sturen. En die coaches zijn influencer Rijk Hofman en topmodel Loiza Lamers. Zij presenteren niet alleen het programma, ze zullen ook de kandidaten helpen met hun zelfontwikkeling. 

Het nieuwe datingprogramma zal op Discovery Plus verschijnen vanaf 7 januari. Wij zijn heel erg benieuwd naar de eerste aflevering, en hopen net zo’n fan te worden van het programma als Temptation Island!

Lees ook:

Rijk Hofman presenteert een nieuwe realityshow op Discovery+ (en jij kunt je nog opgeven)

ZIEN: Dit is de nieuwe vriend van Loiza Lamers

 

Bron: BeautifyBeeld: Instagram