Films & Series

Rijk Hofman presenteert een nieuwe realityshow op Discovery+ (en jij kunt je nog opgeven)

Hoewel het niet lang meer duurt voor het nieuwe seizoen van Temptation Island 2021: Love or Leave op Videoland staat, is er wat ons betreft altijd ruimte voor nóg een datingshow. Goed nieuws, want maak je borst maar nat voor een nieuwe realityshow met niemand minder dan hottie Rijk Hofman.

Rijk Hofman presenteert een nieuwe realityshow op Discovery+ (en jij kunt je nog opgeven)

Rijk Hofman is waarschijnlijk regelmatig te zien op je Instagram feed en YouTube-abo, maar binnenkort ook op Videoland! Influencer Rijk Hofman, die overigens vaak gespot is met een meisje, wordt namelijk samen met model Loiza Lamers het gezicht van de Nederlandse versie van Singletown. Singletown is een realityshow die op Discovery+, te zien gaat zijn, zo laat Loiza Lammers weten op haar Instapage.

Singetown discovery + rijk hofman

Singletown met Rijk Hofman en Loiza Lammers

“Supertrots dat ik eindelijk mag aankondigen dat ik samen met Rijk Hofman het nieuwe presentatieduo mag vormen voor de Nederlandse versie van de populaire serie Singletown op Discovery+. Zo onwijs veel zin in dit nieuwe avontuur en ik kan niet wachten om dit programma te gaan maken.”

In Singletown volg je vijf koppels die hun relatie voor even op pauze zetten. Op die manier gaan de deelnemers uitzoeken of de relatie echt iets voor hen is, of dat ze beter als single verder kunnen gaan. Een soort nette versie van Temptation Island dus! Denk jij dat jouw relatie dit programma nodig heeft? Geef je dan op via deze link.

View post on Instagram
 

Beeld: RTL

Must reads 👀