News

Dit meisje lijkt echt bizar erg op Kylie Jenner

Op TikTok zien we steeds vaker dubbelgangers van de grootste celebrity’s voorbijkomen en nu ook van Kylie Jenner. Lees snel verder, want meisje lijkt echt bizar veel op Kylie Jenner herself!

Dubbelganger Kylie Jenner op TikTok

Eerder zagen we natuurlijk al de dubbelganger van Blair Waldorf op TikTok voorbijkomen en zij leek echt extreem op Queen B uit Gossip Girl. Maar hebben we ook de dubbelganger van Kylie Jenner op TikTok gespot en oh my gosh het is bijna eng hoeveel zij op Kylie lijkt. Haar TikTok-account heeft dan ook al 4,5 miljoen likes verzameld na maar 14 video’s van zichzelf en dat is ook niet zo gek, want je zou natuurlijk bijna denken dat het Kylie is! Fans reageren kunnen hun ogen ook niet geloven en reageren massaal op de dubbelganger van Kylie Jenner: “Looks more like the original Kylie than Kylie.” En een andere fan zegt: “I don’t know what’s real anymore.

@kjdrafts

Reply to @sunfleeezy 🐥

♬ original sound – kjdrafts

Veel mensen denken dat het fake is

Helaas lijkt het misschien wel te mooi om waar te zijn en is er een grote kans dat de dubbelganger van Kylie Jenner fake is. Zo schrijft een volger namelijk dat zij erachter is gekomen dat het meisje de reface app gebruikt waarbij eerst haar eigen gezicht opneemt en dan die van Kylie daar overheen zet. Andere volgers zijn hier het ook mee eens en kunnen niet geloven dat het echt is, omdat de video steeds hapert. Wij hebben ook het idee dat deze dubbelganger niet zo echt is als die van Blair Waldorf, maar wat maakt het uit het ziet er even goed heel leuk uit!

@kjdrafts

Reply to @saralindacamilla

♬ original sound – sunrae | 12k