News

ZIEN: Deze dubbelganger van Blair Waldorf moet je echt volgen op TikTok

We love TikTok en het liefst zitten we dan ook uren te scrollen, omdat het nooit verveelt. Maar deze dubbelganger van Blair Waldorf op TikTok zal echt je nieuwe obsessie worden, want oh my gosh dit is bijna één gezicht… Lees snel verder, want deze meid moet je echt volgen!

dubbelganger blair waldorf

Dit is de dubbelganger van Blair Waldorf op TikTok

Tijdens het scrollen op TikTok kwamen wij opeens de dubbelganger van Queen B aka Blair Waldorf tegen en wij moesten echt even goed kijken, want deze girl is één van de beste lookalikes op TikTok die wij ooit hebben gezien. De dubbelganger van Queen B, Maija, heeft al verschillende video’s gemaakt waarin ze de leukste scènes van Blair Waldorf uit Gossip Girl nadoet en in een video heeft ze zelfs een duet opgenomen met de lookalike van de enige echte Serena van der Woodsen. Kortom; dit moet je gewoon zien, want dit zijn net de jonge versies van Serena en Blair met hun parelkettingen, haarbandjes en spencers...

@mmaijamay

##blairwaldorf ##gossipgirlhere ##blair

♬ original sound - TV addict

Waar zijn de dubbelgangers van Chuck en Dan?

Veel andere TikTok-fans vinden dit duet van de meiden ook fantastisch, maar zijn nog steeds heel erg benieuwd waar Chuck en Dan in dit verhaal zijn… Waarop Maija dan ook antwoordt dat zij nog steeds naar hen op zoek zijn en we kunnen ook absoluut niet wachten om een video van dit iconische kwartet te zien. Dus druk vooral op volgen, en wie weet melden de lookalikes van Chuck en Dan zich dan wel heel snel!

@mmaijamay

##duet with @hadelinemope ##blairwaldorf ##gossipgirlhere ##blair

♬ original sound - #itsbaeily

 

 

Lees ook:

Good to know: op deze leeftijd gaan mannen meestal vreemd

10 volwassen momenten waarop je weer terug wil naar je kindertijd

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved