Celebs

Celebs waarvan jij niet wist dat ze Nederlands roots hebben

Het lijkt wel alsof de grootste sterren in de Verenigde Staten zitten. In ons koude kikkerlandje zijn niet veel wereldsterren te vinden. Toch zijn er wel een aantal celebs die Nederlands bloed hebben. Wist jij dat deze 10 sterren deels Nederlands zijn?

Internationale celebs die Nederlandse roots hebben

Je zou denken dat er niet veel Nederlandse wereldsterren rondlopen. In ons kleine landje zijn veel dj’s te vinden, maar wereldberoemde artiesten, acteurs of modellen hebben wij niet veel. Toch zijn er een aantal internationale celebs die Nederlandse roots hebben. Wist jij dat deze sterren deels Nederlands zijn?

De Kardashians/Jenners (Kim, Kourtney, Khloé, Kylie en Kendal)

Momanager Kris Jenner is half Nederlands en half Schots. Dat maakt al haar kinderen, de Kardashians en de Jenners, kwart Nederlands!

View post on Instagram
 

Gigi en Bella Hadid

De moeder van de twee modellen Yolanda Hadid is Nederlands. Ze groeide op in het Hollandse Papendrecht. Dat betekent dat de topmodellen ook deels Nederlands zijn.

View post on Instagram
 

Angelina Jolie

Deze bekende actrice heeft een heel klein beetje Nederlands bloed in zich. Haar vader is Duits-Slowakees en haar moeder Frans-Canadees, Duits én Nederlands. Leuk feitje! De moeder van Angelina Jolie is een achternicht van oud-premier Wim Kok.

View post on Instagram
 

Leighton Meester

Gossip Girl-Blair heeft super veel Nederlandse roots. Haar vader is volledig Nederlands en dat maakt Leighton half Nederlands!

View post on Instagram
 

Noah Centineo

Ja je leest het goed. De To All the Boys I’ve Loved Before-acteur is Nederlands! “Ik ben Italiaans, Amerikaans. Volgens mij ben ik een beetje Puerto Ricaans en ik ben Nederlands”, zei de acteur in een Instagram livestream.

View post on Instagram
 

Charlize Theron

Deze succesvolle actrice heeft een Franse-Nederlandse vader en een Duitse moeder, maar ze is opgegroeid in Zuid-Afrika.

View post on Instagram
 

Bruce Springsteen

De moeder van Bruce was Italiaans en zijn vader was een Iers-Nederlandse buschauffeur.

View post on Instagram
 

Rebecca Romijn

Model en actrice Rebecca Romijn is 75% Nederlands! Haar vader komt oorspronkelijk uit Nederland. Ook haar opa aan haar moeders kant komt uit ons koude kikkerlandje. 

View post on Instagram
 

Wentworth Miller

De Prison Break-acteur heeft super veel verschillende roots. Zijn vader heeft een Afro-Amerikaanse, Jamaicaanse, Engelse en Duitse roots. Zijn moeder Russische, Franse, Nederlandse, Syrische én Libanese roots. Het is niet veel, maar de acteur heeft een klein beetje Nederlands bloed!

View post on Instagram
 

Robert De Niro

Who knew?! Deze Oscar-winnaar heeft een Italiaans-Ierse vader. Zijn moeder is Engels, Duits, Frans en Nederlands.

View post on Instagram
 

Lees ook:
– Dit is de échte naam van deze 11 celebs
– Deze 7 celebs werden bekend door een YouTube en dit waren hun allereerste video’s

Bron: beaumonde.nl, cosmogirl.nl, vogue.nlBeeld: Getty Images

Must reads 👀