News

Kanye West heeft er alle vertrouwen in dat God hem en Kim Kardashian weer samen zal krijgen

We hebben de laatste tijd natuurlijk meer dan genoeg over de break tussen Kanye West en Kim Kardashian gelezen en gehoord. De scheiding is nog niet eens rond, en Kim werd al gespot met Pete Davidson. Kanye heeft echter een groot bord voor z’n kop, want hij denkt namelijk nog dat God hem en Kim bij elkaar terug zal brengen.

Kanye West denkt dat God hem en Kim weer bij elkaar zal brengen

Positief denken is één ding, maar wij denken persoonlijk dat Pete Davidson daar anders over denkt. Kanye West is er echter van overtuigd dat God hem en Kim Kardashian weer zal verenigen.

Fouten maken we allemaal

Kanye sprak openlijk over zijn breuk met Kim en liet weten dat hij vertrouwen had in de wil van God. “Iedereen maakt fouten en kan zich ook weer herstellen in relatie tot een ander. Ik heb als echtgenoot dingen gedaan die ik neit had moeten doen, maar ik wil veranderen.” Hij is er ook volledig van overtuigd dat God Kimye weer zal samenbrengen.

Hij is de priester van zijn huis

Kanye West had eerder nog gesproken over zijn voormalige schoonfamilie en had er geen positief woord over te spreken. “Ik laat hen het verhaal van mijn familie niet vertellen, ik ben de priester van mijn huis en niemand anders.” Okay, Kanye.. 

En Pete Davidson dan?

Zijn ex-vrouw (bijna, dan) lijkt allang over de break heen te zijn en is dus ook al gespot met niemand anders dan Pete Davidson. Ze zijn meerdere malen samen gespot en ze doen absoluut geen moeite om hun affectie naar elkaar te verbergen.

 

Lees ook:

Lief: Dave en Donny Roelvink hebben het weer bijgelegd

Olav uit Prince Charming heeft een wel heel apart ongeluk gehad en raakte blind

Must reads 👀