Beauty

Wow! Met deze tiktok hack kun je een bob maken zonder te knippen

Helemaal klaar met je lange haren, maar te bang om de schaar er in te zetten? Dan hebben wij een geniale hack voor jou. Met deze tiktok truc kun je namelijk een bob maken, zonder je lange lokken te verliezen! Huh? Hoe dan?

Met deze tiktok-hack kun je een bob maken zonder te knippen

Wij leggen het je even uit hoor, no worries. Met deze hack kan je namelijk supermakkelijk een bob maken zonder te knippen!

Bob-kapsel

Wiehoe! Het bob-kapsel is terug van weggeweest! Steeds meer vrouwen ruilen hun lange haren in voor een kort maar krachtig bob-kapsel, en wij begrijpen wel waarom. Je bent niet alleen minder tijd kwijt aan de styling, het staat ook nog eens ge-wel-dig. Tenminste, dat denken we. Vaak is het veranderen van je haar een wilde gok en is het maar de vraag of het je zal staan. Gelukkig komt deze tiktok-video met de perfecte oplossing. Je kan met deze hack namelijk uitproberen hoe kort haar je staat, zonder dat je daarvoor je haren moet afknippen. Oh yes baby!

Tiktok hack

Een bob-kapsel hebben zonder je lange haren te moeten verliezen klinkt te mooi om waard te zijn. Toch heeft celebritykapper Chris Appleton (die ook het haar van Dua Lipa en Kim Kardashian doet) de manier gevonden om dit mogelijk te maken: hairextentions! 

Hoe hij dat doet? Je verdeelt je haren in drie secties: één met de haren die je kruin creëren. De andere twee secties maak je van de haren aan de zijkant, anderhalve centimeter rond je haarlijn. Vervolgens splits je het haar aan de achterkant in tweeën en maak je twee strakke vlechten. Deze vlechten werk je weg door ze met wat haarspelden aan de achterkant van je hoofd te pinnen. Nu is het tijd om de hairextentions erbij te pakken. Breng ze stap voor stap aan over je hoofd. En zo maak jij een bob ZONDER te knippen.

@chrisappletonhair

How to fake a short hair with out cutting it! #shorthair #fakeit #hairtutorial #hair

♬ original sound – Chrisappleton1

 

Lees ook:

ZIEN: Deze dubbelganger van Blair Waldorf moet je echt volgen op TikTok

Eh, wat? Glijmiddel als de perfecte primer?

5x populaire boeken op TikTok die jij sowieso wilt lezen

 

Bron: BeautifyBeeld: Instagram