Lifestyle

10 struggles die knappe vrouwen herkennen

Pretty hurts! Je zou denken dat knappe vrouwen het veel makkelijker hebben, maar niets is minder waar. En dat komt door deze 10 struggles, die elke knappe vrouw herkent.

Bron: Instagram (@billieeilish)

1. Hoge verwachtingen

Mensen hebben hoge verwachtingen van jou als je bekend staat als de hottie. Ze verwachten dat je er altijd goed uit ziet, ook al heb jij even je dag niet. Toch is het soms heerlijk om make-up loos de deur uit te gaan, zonder dat je de opmerking krijgt of je je wel goed voelt.  

2. Onzekerheid

Vrouwen die heel erg knap zijn hebben vaak heel veel onzekerheden. Het is niet voor niets dat alle hotties in de sportschool te vinden zijn. Er goed uit zien is dan ook meer dan alleen mascara op doen. Voor de knappe vrouw moet alles perfect zijn, dan kunnen ze pas tevreden zijn.  

3. Mensen durven zonder reden te haten op jou

Veel vrouwen haten andere vrouwen, simpelweg omdat ze er knap uitzien. Dit is super jammer, want beauty zit ook vanbinnen. En haten zonder reden is absoluut geen knappe eigenschap.

4. Je bent onzeker bij je partner

Je twijfelt of je partner bij jou is voor je uiterlijk of innerlijk. Klinkt misschien gek, maar veel vrouwen twijfelen hieraan. Ook krijgen knappe vrouwen vaak te horen dat ze ‘beter kunnen krijgen’ omdat hun partner iets minder looks heeft.

5. Mensen denken dat je alles voor elkaar krijgt

‘Ja, maar jij bent knap’. Heb je dit iemand wel eens horen zeggen? Helaas denken veel mensen dat knappe vrouwen succes hebben omdat ze er goed uit zien. Dit is niet waar natuurlijk, en ook knappe vrouwen moeten hard werken voor succes. 

6. Intimidatie 

Nageroepen worden op straat, mannen die naar je lichaam staren of neergezet worden als lustobject. Deze dingen lijken een compliment, maar vaak voelt dat totaal niet zo voor knappe vrouwen. Het is intimiderend en het zorgt ervoor dat vrouwen zich minder op hun gemak voelen als ze over straat lopen in een rokje. Waarom denk je dat Billie Eilish altijd losse kleding draagt? 

7. Mensen denken dat je dom bent

Ja, het is mega cliché; maar wel de keiharde realiteit. Veel mensen denken bij voorbaat al dat een vrouw geen hersenen heeft omdat ze knap is. Deze gedachte word getriggerd door films en series, waar knappe (blonde) vrouwen vaak de ‘domme’ spelen van het groepje.

8. Mensen voelen zich onzeker naast jou

Dit kan je vriend zijn of een van je vriendinnen. Partners zijn vaak bang dat je ze gaat verlaten omdat ze niet ‘knap’ genoeg zijn voor jou. Bij vriendinnen resulteert die onzekerheid vaak in haat of roddelgedrag. 

9. Je krijgt commentaar als je zeker van jezelf bent

Als je knap bent krijg je vaak een shitload aan commentaar op je dak. De meest voorkomende? Je mag niet té zeker zijn van jezelf. Maar trouwens ook niet te onzeker, want dat is ook oneerlijk naar minder knappe mensen. Snap jij het nog?

10. Je kunt niet bevriend zijn met een man die een vriendin heeft

Oh hell no! Veel vrouwen verliezen mannelijke vrienden omdat hun nieuwe partner het ze verbiedt om met ze om te gaan. Of ze gaan zich raar gedragen als je met hen bent. 

Lees ook:

Dit zijn de redenen waarom vaak de knapste meisjes juist single zijn

Pretty babe: deze influencer is de mooiste vrouw van Nederland

Bron: Fem-femBeeld: Instagram