Lifestyle

Dit zijn de redenen waarom vaak de knapste meisjes juist single zijn

Ben jij single for life en vind je het maar gek dat er steeds niemand op je afstapt? Je denkt waarschijnlijk dat je de enige bent, maar voor knappe vrouwen geldt precies hetzelfde. Het is namelijk ook niet makkelijk voor hun om een knappe man aan de haak te slaan. Lees snel verder, want wij vertellen je waarom jij als pretty girl nog vrijgezel bent. 

Redenen dat jij als pretty woman nog single bent

1. Mannen durven niet op je af te stappen 

De kans is groot dat als jij een hele knappe meid bent, mannen het moeilijker vinden om op je af te stappen. Hoogstwaarschijnlijk zien ze jou wel staan tijdens het uitgaan en kunnen ze hun ogen niet van je afkrijgen. Helaas durven ze niet en ga jij zonder zijn social media-accounts naar huis.

via GIPHY

2. Ze denken dat je een relatie hebt

'Zo'n mooi meisje moet haast gewoon een vriend hebben. Misschien is ze net gedumpt of heeft ze een vaste relatie'. Daarnaast is knap voor mannen al een teken dat je 'bezet' bent. Maar dat is wat mannen vaak denken... Meestal is dit helemaal niet waar en ben jij gewoon single for life

via GIPHY

3. Je bent niet snel onder de indruk van iemand

Ben jij niet zo snel onder de indruk van iemand die jij ontmoet? Dan ben jij zelf waarschijnlijk een beetje kieskeurig. Knappe meiden zoeken vaak iemand die pretty is, misschien wel even knap zodat jullie met elkaar op hetzelfde level zitten. Daarnaast moet het innerlijk ook nog mee zitten. Alleen deze mannen zijn meestal totaal onvindbaar...

via GIPHY

4. Je hebt niemand nodig

Ben jij wel een tikkeltje zelfstandig? Waarschijnlijk richt jij je als knappe vrouw gewoon even op jezelf. Jij hebt geen man nodig om jouw doelen te bereiken. Jij hebt trouwens al genoeg om bij te houden: vriendinnen, een leuke job en je geweldige familie. 

via GIPHY

Wist jij trouwens al dat als je langer single bent, jouw volgende relatie heel leuk wordt?

Beeld: Getty Images 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook