Lifestyle

Op deze plekken kun jij (zonder sneeuw) sleeën in Nederland

Als we aan de winter denken, dan denken we aan sneeuwpret. Sneeuwballen gevechten, skiën en natuurlijk sleeën! Omdat het niet zeker is dat het gaat sneeuwen in Nederland, hebben wij een paar alternatieven gevonden, zodat jij deze winter toch nog van de berg kan roetsjen. Op deze plekken kun je namelijk ook sleeën zonder sneeuw!

Bron: instagram (@styjl_fotografie) 

Openluchtmuseum

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem word elke winter omgetoverd tot een winterwonderland! Het hele park is versierd met lampjes en kaarsen en vertelt daarom nog beter de geschiedenis van dit stukje Nederland. Je kunt sleeën van de ijsbaan met een band, schaatsen en je kunt er zelfs je eigen bier brouwen! Een kaartje voor het Openluchtmuseum is €9,50 en het geeft je toegang tot alle activiteiten. 

View post on Instagram
 

Snowworld Terneuzen

In Snowworld Terneuzen kun je natuurlijk skiën en snowboarden, maar je kunt er ook sleeën en tuben. En dat het hele seizoen lang! Voor deze slee-pret ben je €12,50 per persoon kwijt, en je hebt dan de hele dag toegang tot de slee-baan. Wiehoe! 

Outdoor Valley Wintersports

Bij Outdoor Valley kan je naast vele andere activiteiten tuben. Je zou tuben kunnen vergelijken met sleeën alleen doe je tuben met een rubbere band in plaats van een slee. Maar geen zorgen, ze hebben bij Outdoor Valley een baan van 110 meter. Je gaat dus heel snel! Een kaartje voor Outdoor Valley is rond de 12,50. 

View post on Instagram
 

IceKart Rucphen

Bij IceKart Rucphen kan je helaas niet skiën, snowboarden of sleeën. Wat je er wel kan doen? IJskarten! Ga de strijd aan met je vriendinnen en drift door het circuit heen! Een kaartje voor IceKart Rucphen is rond de €30. Het is misschien geen sleeën, maar het is zeker weten dikke winterpret. Let it snow baby!

View post on Instagram
 

Lees ook:

– Trends die weer he-le-maal terugkomen (of zijn gebleven) deze winter 2021

– Lekker in eigen land: Dit zijn de hotspots rond kerst in Valkenburg

 

Beeld: Instagram

Must reads 👀