Films & Series

Mislukte aanzoeken en nieuwe relaties: de allerlaatste aflevering van Temptation Island

Het is zover: de laatste aflevering van Temptation Island 2021. Al veertien weken houden we jullie op de hoogte van alle juice rondom Temptation en vandaag doen we dit nog één laatste keer. Bert en Delphine en Aylin en Efrain zien elkaar eindelijk weer op het laatste kampvuur, en het gaat er vurig aan toe. Lees snel mee met Temptation Island aflevering 14. 

Efrain wil Aylin ten huwelijk vragen op het laatste kampvuur

Het weerzien van Aylin en Efrain is een beetje ongemakkelijk. Ze gaan naast elkaar zitten maar van fysiek contact is geen sprake. Efrain begin het gesprek. Hij zegt dat hij het zwaar heeft onderschat, en dat hij heeft beseft dat zij het is voor hem. Aylin hoort de lieve woorden van Efrain niet en vraagt of hij is vreemdgegaan. Efrain zegt van niet maar Aylin is boos want ze heeft toch echt gezien dat hij op bed heeft gelegen met Shallie. Ze raken in een discussie en Efrain geeft toe jaloers te zijn geweest tijdens de relatietest. Maar Aylin heeft er een hard hoofd in en zegt dat ze hoopt dat Shallie het waard was. Dit raakt Efrain en hij moet huilen. Ook Aylin voelt de emotie en zegt dat ze zich schaamt.

Als laatste redmiddel geeft Efrain toe dat hij haar ten huwelijk wilde vragen op het laatste kampvuur, maar Aylin wil nu verstandig zijn en lijkt dat geen goed idee. Ze gaan gescheiden van het eiland af en zo eindigt nog een relatie zonder happy end. Of toch niet… 

Aylin en Efrain zijn weer bij elkaar 

Drie maanden later zien we hoe het nu gaat met Efrain en Aylin. En wonder boven wonder, zijn ze weer bij elkaar. Efrain vertelt dat wat hij en Shallie hadden niet meer was dan vriendschap. Hij geeft toe dat hij op Shallie viel door haar Italiaanse achtergrond, en dat dat nog wel eens voordelen zou kunnen hebben voor zijn modellencarrière. Hij is er tijdens Temptation achter gekomen dat de player er niet meer is en klaar is voor een leven met Aylin. Wel geeft hij aan erg sociaal geintresseerd te zijn. Toch blijft Aylin the one voor Efrain en hoopt hij dat ze de moeder van zijn kinderen wordt. Pfieuw, gelukkig is er in ieder geval één happy end dit seizoen! 

Het laatste kampvuur van Delphine en Bert

Dan is het nu tijd voor Bert en Delphine. Er wordt eerst nog wat olie op het vuur gegooid als Bert nog een beeld krijgt van de dreamdate van Delphine. Het is geen verrassing meer voor ons, het zijn de beelden van de gekke gesprekken tussen Delphine en Joop. Er worden heftige uitspraken gedaan door Delphine en even lijkt ze zich te verspreken als ze opschept over dat ze goed is in bed volgens ‘vriendjes’. Als klap op de vuurpijl hoor je zoengeluiden en Delphine vraagt of Joop zich wil aftrekken. Het fragment word afgesloten met de vraag of Joop haar tongpiercing voelt. Bert vindt het raar dat Delphine vraagt aan Joop of hij zich aftrekt. Eerder vond Delphine dat namelijk nog storend aan Bert. 

Het wordt heet onder Delphines voeten

Als Delphine erbij wordt gehaald is de spanning te snijden. Bert kijkt haar niet eens aan. Het duurt niet lang voordat ze in een vurige discussie raken. Bert vraagt zich af waarom Delphine zich zo heeft gedragen en het lijkt erop dat Delphine zichzelf klem heeft gezet. Ze zegt dat ze zich heeft vermaakt en dat hij zich moest bewijzen. Bert geeft aan nooit seks te hebben gehad met iemand anders maar geeft wel toe dat hij die behoefte had. Als Bert haar confronteert met de beelden van de dreamdate, word Delphine wat rustiger. Ze ontkent het voornamelijk en zegt dat ze dit niet meer weet. Maar een minuut later geeft ze als tegen argument dat ze toen toch al single was. So much for the truth Delphine…

De nieuwe liefde van Bert

Voor Bert is het duidelijk dat deze relatie klaar is. Hij vindt dat Delphine respectloos is geweest en alles wat hij niet mocht, heeft zij vervolgens gedaan. Voor het eerst kraamt Bert wat zinnigs uit en zegt hij tegen Delphine dat ze niet eens heeft geprobeerd om hem te vertrouwen. Een verrassing is het dus niet dat ze apart van het eiland vertrekken. Later kunnen we zien dat Bert en Delphine nog steeds uit elkaar zijn, en dat Bert een nieuwe liefde heeft. Die roddel was er al een tijdje, maar word nu dus bevestigd. Gefeliciteerd Bert, hopelijk werkt deze relatie wel!

Dit was Temptation Island 2021, wij hebben genoten en hopen jullie weer terug te zien bij het nieuwe seizoen!

Bekijk ook:

Kijktip: Love Never Lies is dé nieuwe Netflix serie die je moet zien

Beeld: tom cornelissen

Must reads 👀