Celebs

Unexpected: deze BN’ers hebben wel eens iets aan hun lichaam gedaan

Een spuitje hier, een prikje daar. Bekende Nederlanders staan vaak in de spotlights en er goed uit zien is dan ook een absolute must. De meeste BN’ers zijn dan ook niet vies van een kleine (of grote) cosmetische ingreep om dat voor elkaar te krijgen. Maar wist je ook dat deze BN’ers iets aan zichzelf hebben laten doen? 

Deze BN’ers hebben wel eens iets aan zichzelf laten doen

Monica Geuze

Dat deze dame in dit lijstje staat is voor de meeste mensen alles behalve onverwacht. De 26-jarige influencer praat openhartig over haar cosmetische ingrepen en vind dat dit ook moet kunnen. Monica noemt het ‘de puntjes op de i zetten’. Toch zijn het inmiddels geen puntjes meer maar grote stippen. Wat Monica allemaal aan zichzelf heeft laten doen lees je hier

Monica

Bron: Instagram @Monicageuze

Zwanetta Meyer

Zwanetta is sinds haar deelname aan Temptation Island een influencer geworden en daar horen de nodige ingrepen bij. Zwanetta heeft haar borsten laten vergroten maar dat niet alleen. Zwanetta heeft namelijk als één van de weinige een schaamlipcorrectie gehad. 

Yolanthe Sneijder- Cabau

Ze heeft het nog nooit toegegeven maar toch weten wij vrijwel zeker dat Yolanthe iets aan zichzelf heeft laten doen. Zo zijn haar lippen groter geworden, is haar neus smaller en is er geen rimpel bijgekomen. Toch geeft Yolanthe niet toe dat ze iets aan zichzelf heeft laten doen. Wel vertelt ze in haar wekelijkse Grazia-column dat ze persoonlijk niet negatief staat tegenover plastische chirurgie. Maar waarom dan verbloemen dat je het zelf hebt gedaan?

Yolanthe

Bron: Viva

Linda de Mol

Linda de Mol is al jaren op de televisie en haar uiterlijk lijkt dan ook nauwelijks veranderd. Toch heeft Linda het één en ander aan zichzelf laten doen. Maar niet wat je zou verwachten. Linda heeft namelijk haar flaporen recht laten zetten toen ze 25 was. Ook is Linda eerlijk over het gebruik van botox. Ze vindt dat ze dan bijna geen make-up nodig meer heeft en er jonger uit zien is natuurlijk ook mooi meegenomen. 

Bron: ANP

Caroline Tensen 

Presentatrice Caroline Tensen is sinds 1986 te vinden op de Nederlandse televisie. Als je foto’s van vroeger bekijkt is Caroline niet veel veranderd en dat komt omdat ze niets heeft laten doen aan haar gezicht. Toch is deze dame wel onder het mes gegaan, maar dan voor iets wat we niet vaak horen. Ze heeft namelijk heupliposculpture laten uitvoeren. Dit deed ze omdat ze altijd al een hekel had aan haar brede heupen.  

Bron: ANP

Ronald de Boer

Ja ja, zelfs mannen laten iets aan zichzelf doen tegenwoordig. En de eerste man in dit rijtje is niemand minder dan ex-profvoetballer Ronald de Boer. Hij had een diepe frons en heeft dat verholpen met botox. Ronald zou dit gedaan hebben voor zijn jongere vriendin. 

Katja Schuurman

De prachtige Katja Schuurman is een echte natural beauty, dachten we. Toch heeft Katja haar twee grote vriendinnen niet van moeders zelf gekregen, maar van meneer de plastische chirurg. Double trouble!

Sylvie Meis

Sylve Meis is topmodel, presentratrice en actrice. Sylvie heeft altijd ontkend iets te hebben gedaan aan zichzelf, maar toen ze ambassadrice werd van een merk voor fillers, heeft ze besloten dat het tijd was om toe te geven. Sylvie Meis is sindsdien zwaar te spreken over het gebruiken van fillers, en raadt het iedereen aan. 

Richard Groenendijk

De laatste en toch wel meest verbazende BN’er in dit rijtje is Richard Groenendijk. Richard is een cabaretier, presentator en tekstschrijver. Omdat Richard last had van hangende oogleden, is hij onder het mes gegaan voor een ooglidcorrectie. Richard is open over deze ingreep en deelt op Instagram het verschil. 

Lees ook:

FOTO: zo zag Yasmine Pierards van Ex On The Beach eruit vóór haar cosmetische ingrepen

FOTO: zo zag Pommeline Tillière er uit vóór alle plastische ingrepen

 

Beeld: ANP