Monica Geuze doet een boekje open over haar cosmetische ingrepen

Celebs door Noa

Monica Geuze is afgelopen jaar verkozen tot mooiste vrouw van Nederland. Wij zijn het hier absoluut mee eens! Toch is Mo niet helemáál puur natuur. Gelukkig is ze daar open en eerlijk erover en vertelt ze precies welke cosmetische ingrepen ze heeft laten doen.  

Een prikje hier, een spuitje daar. Dat Monica Geuze weleens een cosmetische ingreep heeft ondergaan, is allang geen geheim meer. Toch is er wel een grens, vindt ze. Het moet namelijk wel natuurlijk blijven, zo vertelt ze in gesprek met LINDA. Monica vertelt in het blad ook dat ze heel onzeker is geweest over haar gezicht zonder make-up. Ze doet altijd make-up op en ze vindt zichzelf zonder make-up dan ook niet erg mooi. Als er dan ook nog eens nare reacties worden geplaatst onder haar video, besloot Monica haar gezicht te perfectioneren.

Natural beauty

Monica heeft fillers, botox en een borstvergroting gedaan. De fillers zitten in haar kaaklijn, neus, jukbeenderen en uiteraard haar lippen. Het is een behoorlijk lijstje, maar toen Monica merkte dat ze de lipfillers toch niet zo mooi vond, dus ze heeft ze er uit laten halen. Inmiddels is de babe wél blij met hoe ze eruit ziet. En terecht, want zowel met als zonder make-up en ook zónder cosmetische ingrepen, vinden wij haar een echte beauty.

Lees ook:

Monica Geuze open over welke cosmetische ingrepen ze allemaal heeft gedaan

Zo zag Ex On The Beach-Imke er vroeger uit