Fashion

Dit zijn de leukste colourful kleding accounts die je moet volgen op Instagram

Colourful kleding is aankomende winter een trend, maar mocht je nou niet zo goed weten hoe je colourful kledingmoet stylen? Maak je dan vooral niet druk, want wij hebben de leukste colourful kleding Instagram-accounts voor jou op een rijtje gezet!

Colourful kleding op Instagram

Jade Anna

De influencer Jade Anna is all about colourful kleding op haar Instagram wat ons mega veel inspiratie geeft. Zo heeft de girl op deze foto een felgroene croptop met lange mouwen aan, wat perfect is voor aankomende winter. Zo’n felgroene croptop kun je heel goed stylen met een mom jeans of een flared broek. Maar als de croptop iets te koud is voor de slechte weersomstandigheden kun je de outfit ook wat warmer maken met een toffe oversized blazer. Om de outfit een laatste final touch te geven zouden wij wat opvallende gouden sieraden gebruiken en voilà je bent klaar!

View post on Instagram
 

 

Lizzy van der Ligt

Deze chill outfit van Lizzy van der Ligt mag deze herfst zeker niet in jouw kast ontbreken. Deze outfit is namelijk ideaal voor een middagje kerstfilms kijken op de bank, maar kun je ook gewoon heel casual buiten dragen. De outfit kun je dan het leukste combineren met zilveren sieraden, matchende nagellak en mooie witte sneakers. Wedden dat jouw vriendinnen versteld staan van jouw simpele, maar leuke outfit!

Deze jurkentrends wil je niet missen in de winter van 2021/2022

View post on Instagram
 

Luna Isabella

Luna Isabella is echt een queen in het stylen van colourful kleding op haar Instagram. Wij vinden deze outfit voor de herfst vooral helemaal het einde door de prachtige roze broek. Zo’n roze broek kun je op heel veel verschillende manieren leuk stylen, zo zou je een bruine kleur trui kunnen gebruiken met witte parelsieraden, maar kan je hem ook cool stylen met een spencer. Pak je laptop erbij, want dit wordt een middagje shoppen, girl.

De leukste spencers voor de herfst van dit moment (en zo draag je ze!)

View post on Instagram
 

Iris Amber

Wij zijn obsessed met de kleurrijke outfits van Iris Amber en halen dan ook genoeg inspiratie uit haar Instagram-account. Zo ook deze outfit, en wat wij hier zo tof aan vinden is dat de roze trui qua kleuren super goed bij de bruine broek past. Mocht je nou niet zo van opvallende broeken houden, maar vind je de trui wel heel tof? Dan kun je de trui ook leuk stylen met een donkerblauwe spijkerbroek of een toffe zwarte jeans.

Nog niet genoeg inspiratie gekregen voor een toffe outfit check het Instagram-account van Iris Amber dan snel, want dit staat vol met colourful kleding!

View post on Instagram