Lifestyle

Dit zijn de origineelste kerstcadeautjes voor hem

Kerstcadeautjes voor mannen vinden blijft altijd een enorme opgave (vooral als je iets anders wilt als een standaard geurtje). Nu komen de feestdagen eraan en is het weer tijd om de kerstinkopen te gaan doen. Wij hebben de leukste cadeautjes voor een man opgezocht zodat jij ze alleen nog maar hoeft te afrekenen. Simple as that!Kerstcadeautjes

Sloffen

Misschien klinkt dit een beetje als een suf cadeau, maar elke man heeft hier wat aan! Niet ieder appartement heeft namelijk vloerverwarming en de wintermaanden kunnen erg koud zijn! Stiekem is dit cadeautje ook een beetje eigenbelang: zo steelt hij niet jouw sloffen!

Gereedschap

Mannen willen zich nu eenmaal “man” voelen. En hoe doet hij dit nu meer dan een klusje voor jou te fixen met gereedschap? Hij kan jou (en daarmee zichzelf) enorm blij maken door die schilderijtjes op te hangen of een nachtkastje voor je te timmeren. Daarbuiten houden mannen over het algemeen gewoon van klussen. Een super handig cadeautje dus! 

Kaarten voor een (sport)evenement

Eigenlijk zit je met dit cadeau altijd goed. Hij kan het namelijk geheel naar eigen smaak invullen! Je kunt kaarten kopen voor zijn favo artiest, band of sportteam! Wederom een win-win situatie want je kunt zelf meegaan!

Handschoenen, sjaal en muts

Een simpel maar perfect cadeau! Dit is namelijk niet iets wat een man snel voor zichzelf zou kopen. De winter komt eraan, dus wat is fijner dan een nieuw paar wanten of een leuke muts van een cool streetstyle merk. Gooi die UNOX muts maar weg! Vanaf nu gaat je vriend fashionable de winter door.