News

Kijktip: Remco uit Love Island is te zien in Videoland documentaire

Remco’s exit in Love Island is natuurlijk iedereen bijgebleven, maar nu gaan we de boy weer op televisie zien, want onze enige échte Remco is namelijk te zien in de nieuwe videoland documentaire Cryptokoorts!

Love Island-Remco in Videoland documentaire

Je kan Remco kennen van zijn deelname aan Love Island in 2020, hier wist hij flink veel drama te veroorzaken toen iedereen erachter kwam dat hij stiekem al verliefd was op een mysterieus meisje in Nederland. Dit betekende meteen een exit voor Remco en sindsdien hebben wij hem niet meer op televisie voorbij zien komen… Tot nu Love Island-Remco is namelijk te in de nieuwe Videoland documentaire Crytokoorts, waarin hij vertelt over zijn succes in de crypto munten. Zo vertelt hij onder andere dat hij in 2017 zonder kennis is begonnen met Bitcoin munten kopen, omdat ze steeds verder stegen: “Ik begon en zag de grafiek van Bitcoin alleen maar stijgen. Ik dacht alleen maar: als ik gisteren gekocht had, dan had ik nu 400 euro gehad.”

Dit is de nieuwe lover van Love Island-Imen (en het is zeker niet Remco)

Remco verdiende drie jaarsalarissen in een maand

Uiteindelijk is Remco zich wel meer gaan verdiepen in het crypto gebied en dat is wel gebleken, want voordat hij het wist, had hij drie jaarsalarissen in een maand verdient. Hierdoor hoefde hij niet meer te werken en kon hij de hele dag doen wat hij leuk vindt en dat is natuurlijk surfen. Maar als je dacht dat dit perfecte verhaal geen keerzijde heeft, dan heb je het goed mis, want uiteindelijk investeerde Remco in een nieuwe hype wat niet helemaal goed voor hem heeft uitgepakt en uiteindelijk daardoor alles kwijt was. Oh my gosh, hoe zuur is het als het goud dat je in handen hebt je toch opeens ontglipt… De Videoland documentaire met Love Island-Remco staat nu online en zeker de moeite waard om even te checken!

Beeld: RTL