Films & Series

Dit zijn de nieuwe kerstfilms op Netflix die je in november kunt bingen

Er staan al 14 toffe kerstfilms op Videoland, maar op Netflix kun je deze maand ook heel veel nieuws bingen. Vegan pumpkin spice latte in je hand, dekentje erbij en bingen maar. Dit zijn de Netflix kerstfilms die je in november kunt bingewatchen. 

Kerstfilms Netflix #1 – Love hard
Een kerstfilm in een modern jasje, dat is Love Hard. In deze film volgen we een meisje dat in LA woont, gespeeld door Vampire Diaries’ Nina Dobrev. Ze besluit om een datingapp te downloaden en komt een hele knappe man tegen (Darren Barnet van Never Have I Ever, hallo!). Eén probleem: hij woont aan de andere kant van Amerika… Maar deze kerst besluit ze hem te verrassen, want who knows: misschien is dit de liefde van haar leven! 

Vanaf 5 november op Netflix

Kerstfilms Netflix #2 – The Princess Switch 3: Romancing The Star
Na The Princess Switch en Switched Again komt er deze maand een derde deel uit van deze populaire kerstfilms. Wij kunnen niet wachten! In dit derde deel roepen koningin Margaret en prinses Stacy hulp in als er een speciale gouden kerstster wordt gestolen. Bad girl en nicht Fiona, ook gespeeld voor Vanessa Hudgens, wordt daarvoor ingeschakeld om te komen helpen. Als dat maar goed gaat!

Vanaf 18 november op Netflix

Kerstfilms Netflix #3 – A Boy Called Christmas
Op en top kerstfilm gezocht? Dan moet je A Boy Called Christmas hebben. Deze film gaat over Nikolas die op zoek gaat naar zijn vader in het hoge Noorden. Hij komt terecht in Elfhelm, een bijzonder dorp vol elven. Met een rendier aan zijn zijde gaat hij zo op pad. Een magische film met instant kerstgevoel!

Vanaf 24 november op Netflix

Kerstfilms Netflix #4 – A Castle For Christmas
De Amerikaanse schrijfster (Brooke Shields) wil een kasteel in Schotland kopen, alleen de eigenaar wil zijn kasteel écht niet kwijt aan iemand die niet Schots is. Terwijl ze zoeken naar een oplossing dat voor hen allebei werkt, worden ze misschien ook wel een beetje verliefd op elkaar. Cute! Er is nog geen trailer van deze film, maar hieronder zie je alvast een paar beelden. En dat belooft veel goeds.

Vanaf 26 november op Netflix

A famed author (Brooke Shields) travels to Scotland hoping to buy a small castle of her own, but the prickly owner (Cary Elwes) is reluctant to sell in A CASTLE FOR CHRISTMAS, directed by Mary Lambert, opening its royal doors on Netflix November 26! 🏰🎄 pic.twitter.com/iWqCJgu2O9

— NetflixFilm (@NetflixFilm) October 6, 2021

 
Bron: NetflixBeeld: Pexels