Netflix films: The Princess Switch en Switched Again

Films & Series door Nadie

De gezelligste tijd van het jaar staat voor de deur. Wij kunnen niet wachten om thuis alles Christmas-proof te maken en een filmmarathon te houden met onze favoriete kerstfilms. Good news: aan deze marathon met Netflix films kun je vanaf nú een nieuwe favoriet toevoegen: The Princess Switch deel twee: Switched Again. 

Netflix films voor de kerst: The Princess Switch en Switched Again 

Twee jaar geleden konden we deel één van de twee Netlix films bekijken: The Princess Switch. Vanessa Hudgens speelde hierin de rol van Stacy DeNovo én Duchess Margaret. Huh, what, twee rollen? Yes! Vanessa speelt namelijk twee dubbelgangers. Stacy komt uit Chicago en doet mee aan een bakwedstrijd voor de koninklijke familie van Belgravia. Daar ontmoet ze Margaret, haar lookalike. Margaret is de hertogin van Montenaro en zij wil niets liever dan ervaren hoe het is om als normale burger te leven. Samen met Stacy verzint ze een plan om tijdens de kerstdagen met elkaar van leven te wisselen. Margaret falls in love met Stacy's collega en Stacy wordt verliefd op de prins. Bekijk hieronder de trailer van het eerste deel van de twee Netflix films. 

Netflix films: The Princess Switch - Switched Again

Vanaf nú kunnen we deel twee van de twee Netflix films bekijken! Yay! Want hoe zal het nu gaan met Stacy en Margaret? Hebben de love interests uit de eerste film het overleefd? In de trailer zien we dat Margaret's relatie met Kevin stuk liep, maar er is nog duidelijk een spark tussen de twee. Stacy stelt voor om opnieuw van levens te switchen. Op die manier kan Margaret meer tijd doorbrengen met Kevin om de relatie te redden. Klinkt als een goed plan, toch? But who are we kidding... Het lijkt erop dat de vriendinnen het lastig gaan krijgen. De besties maken kennis met Fiona. Zij is een feestbeest en óók een lookalike van Stacy en Margaret. Als dat maar goed gaat!

Deel twee van de Netflix films The Princess Switch - Switched Again is nú te zien op Netflix!