News

Vanaf vandaag staat de kerstfilm The Princess Switch met Vanessa Hudgens op Netflix

December komt steeds dichterbij en dat betekent de kerstboom in huis, zonder schaamte de hele dag kerstmuziek luisteren en het liefst elke dag een kerstfilm kijken. Dit jaar hebben we geluk, want Netflix dropt de één na de andere kerstfilm. Sinds vandaag staat The Princess Switch op Netflix en wij kunnen niet wachten om deze film te kijken.

The Princess Switch
Heb jij nog geen plannen voor het weekend gemaakt? Dat komt goed uit! Sla de popcorn in en maak chocolademelk warm, want het is tijd voor de nieuwe Netflix-kerstfilm The Princess Switch. 

Het verhaal

The Princess Switch gaat over Stacy die deelneemt aan een bakwedstrijd in Londen. De wedstrijd is georganiseerd door de koninklijke familie van Belgravia en daar botst ze tegen haar lookalike, Margaret de Hertogin van Montenaro, aan. De hertogin wil graag even als normale burger door het leven en verzint met Stacey een plan om tijdens de kerstdagen met elkaar van gedaante te wisselen. Margaret wordt verliefd op Stacy’s collega en Stacy valt als een blok voor de prins. Awhhhh…. Benieuwd? Bekijk hieronder de trailer om alvast in de kerststemming te komen.

Watch on YouTube

View post on Instagram