News

Boodschappen til je niet meer zelf: robot ‘Gitamini’ neemt het over

Pff, je zult er weer aan moeten geloven… De koelkast is leeg, dus een bezoekje brengen aan de supermarkt is niet overbodig. Vreselijk toch, al dat gesjouw met die boodschappen? Say no more. Vanaf nu zal jouw supermarktbezoek een stuk minder stressvol verlopen. Boodschappen hoef je nu namelijk niet meer zelf te doen: deze robot neemt het graag van je over.

Het merk Piaggo Fast Forward heeft een geniale oplossing bedacht voor iedereen die een hekel heeft aan het tillen van boodschappen. En laten we eerlijk wezen: dat heeft iedereen. Die veel te zware rugzak die je telkens weer nekpijn bezorgd, of die overvolle boodschappentas waarvan het handvat nét voor thuiskomst kapot besluit te knappen… Je hebt er nog net geen nachtmerries over. 

Gitamini: robot tilt boodschappen voor je

De onmisbare robot waar we het over hebben heet ‘Gitamini’. Hij is niet alleen ongeveer net zo groot als een hond, maar hij volgt je ook op de voet. Het maximale gewicht dat de Gitamini kan tillen is 9 kilo. Maar dat moet genoeg zijn, voor een volle boodschappentas. Helaas zit er wel een behoorlijk prijskaartje aan je nieuwe beste vriend. Je mag er namelijk ongeveer €1500 voor neerleggen. Dus, het is even afwegen hoe erg je het écht vindt om je boodschappen te tillen. Erg genoeg? Dan shop je Gitamini via deze website.

Bron: mygita.comBeeld: mygita.com