Lifestyle

Dit zijn de leukste adventskalenders voor je hond


We deelden al de adventskalenders 2021 met je, maar wist je dat er ook adventskalenders voor huisdieren zijn? Perfect voor jouw trouwe viervoeter! Dit zijn de leukste adventskalenders voor je hond. (En no worries, we slaan de katten niet over: hier vind je de leukste adventskalenders voor katten)

Adventskalender hond 2021 #1 – Tales & Tails adventskalender
Een lekkere en gezonde adventskalender voor je hond is deze van Tales & Tails. Er zitten namelijk alleen natuurlijke ingrediënten in de hondenkoekjes van deze kalender. Ook vind je er kauwbotten en andere snacks in. Én deze kalender ziet er onwijs leuk uit met de schattige illustraties, zodat je jezelf ook zin krijgt in kerst.

Shop ‘m hier via Amazon

 

adventskalender hond


Adventskalender hond 2021 #2 – Trixie adventskalender
Een andere adventskalender waar je trouwe viervoeter zeker blij van wordt is deze van het merk Trixie die we vonden op bol.com. Een hele uitgebreide kalender, want er zitten naast koekjes bijvoorbeeld ook sushi strips in en kleine kipbotjes. Een feestmaal voor je hond dus!

Shop ‘m hier via bol.com
adventskalender hond


Adventskalender hond 2021 #3 – Vitakraft adventskalender
Een bekend merk van hondenvoer is Vitakraft en daar is ook dit jaar een adventskalender van! Vol fijne snacks waar je lieve hond mega blij van wordt.

Shop ‘m hier via Amazon

adventskalender hond


Adventskalender hond 2021 #4 – DIY kalender
Wil je extra uitpakken deze kerst? Dan kun je ook zelf een adventskalender maken voor je labrador, chihuahua of herdershond. Met dit DIY pakketje heb je alles alvast in huis, van de zakjes en knijpers tot de stickers. Handig (en het ziet er mega cute uit!)

Shop ‘m hier via Amazon

adventskalender hond


Adventskalender hond 2021 #5 – Rosewood adventskalender
De hele maand december elke dag een snoepje of snack en op kerstavond ook nog een cadeautje? Dat klinkt wel als een feestje. In deze Rosewood adventskalender vind je namelijk niet enkel hondensnoepjes, maar ook een lief kerstspeeltje voor je hond. Cute!

Shop ‘m hier via Amazon

adventskalender hond

Bron: Adventskalenderkopen.nlBeeld: iStock, Amazon, Bol.com