News

Deze realitysterren nemen het tegen elkaar op in Boxing Influencers

Tijdens Boxing Influencers op 31 oktober gaan we veel bekende realitysterren uit onder andere Ex on the Beach: Double Dutch en Temptation Island het tegen elkaar zien op nemen. Weet jij al wie er dit seizoen mee doen?

 

Realitysterren Boxing Influencers: Sander en Danny

Zo nemen onder andere de realitysterren Sander en Danny uit Ex on the Beach het tegen elkaar op in de ring. Als we Sander dan ook mogen geloven heeft hij nog een appeltje te schillen met Danny na hun ruzie in Ex on the Beach Double Dutch. Onder de Instagramfoto van Boxing Influencers, waarin bekend wordt gemaakt dat de boys het tegen elkaar opnemen is de rivaliteit dan ook al heel erg te zien. Zo reageert Sander tegen Danny: “Zet je beste beentje voor.” Waar Danny natuurlijk ook weer op reageert en zegt: “Zie jij nog maar dat jij drie rondjes op je benen blijft staan.” Wij zijn heel erg benieuwd wie deze battle gaat winnen en we weten nu al zeker dat het er hard aan toe zal gaan!

ZIEN: deze Temptation sterren doen mee aan Boxing Influencers

 

Realitysterren Boxing Influencers: Dion en Danicio

Daarnaast nemen de realitysterren Dion uit Ex on the Beach en Danicio uit Temptation Island het ook tegen elkaar op. Danicio is al een bekende bij Boxing Influencers, zo ging hij vorig jaar al de ring in met Harrie de Hengst waar hij na een hard gevecht van won. Nu is het aan Dion om aan Danicio te laten zien wat hij in huis heeft. Zal Danicio deze bokspartij weer binnenslepen of zal Dion genoeg weerstand bieden om Danicio te verslaan? Dat wordt wat, girls! Zit jij 31 oktober ook voor de buis?

Boxing Influencers staredown 2021: Temptation-Greg komt niet opdagen