News

ZIEN: deze Temptation sterren doen mee aan Boxing Influencers

Dit seizoen van Boxing Influencers doen er een hoop Temptation Island sterren mee. Zo werd eerder al bekend dat Jaimy Dorenbosch dit seizoen meedoet, maar er is nu ook bekend tegen welke Temptation Island boys hij het op gaat nemen. 

Boxing Influencers

Temptation Island-sterren Boxing Influencers

Dit jaar heeft Boxing Influencers iets nieuws bedacht. Er wordt dit jaar namelijk een toernooi georganiseerd met vier personen, waarbij vier influencers twee keer de ring in gaan op een avond. De influencers die het tegen elkaar op gaan nemen zijn het fitnessmodel Henny Seroeyen en de realitysterren Jaimy Dorenbosch, Merijn Murk en Sidney Bout die we kunnen kennen uit de eerdere seizoenen van Temptation Island. De winnaars van deze partijen vechten het uit in de finale die live wordt uitgezonden op Spike. Oh ja, en mocht je geld willen inleggen dan is het good to know dat Sidney al eens eerder van Jaimy Dorenbosch heeft verloren! Ben jij ook zo benieuwd welke boy gaat winnen?
 

Dit zijn de gekke voorwaarden waar je als Temptation Island verleider aan moeten voldoen

Zanger Charly Luske Boxing in Influencers 

De zanger Charly Luske is tijdens dit seizoen van Boxing Influencers ook van de partij en gaat op 31 oktober live de strijd aan op tv. We kennen Charly Luske uit een eerdere deelname aan The Voice of Holland, maar ook van musicals zoals We Will Rock You en Turks Fruit. Nu gaat hij de ring in met de influencers van nu. Wie de social media-ster is die het tegen Charly Luske gaat opnemen is nog niet bekend, maar wij staan te popelen om hierachter te komen! Wie denk jij dat de tegenstander is van Charly?

Bron: Love Reality
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved