News

Dit zijn de gekke voorwaarden waar je als Temptation Island verleider aan moeten voldoen

Wil jij ook altijd al meedoen als verleider aan Temptation Island? Dat kan, want de casting van het programma is begonnen! Wees niet te enthousiast, want de voorwaarden om verleider te kunnen worden zijn heel gek!

Temptation Island 2021

Voorwaarden Temptation Island verleider

De Belgische ELLE heeft de vragen voor de casting van Temptation Island onderschept en daaruit blijkt dat er wel hele gekke voorwaarden aan zitten om verleider te worden. Mocht je nou verleider willen worden bij het volgende seizoen van Temptation Island? Dan helpen wij jou een beetje op weg, want dit zijn de vragen die zij jou gaan stellen!

'Efrain en Aylin uit Temptation Island liegen over relatie en doet alleen mee voor de fame'

De voorwaarden voor de casting Temptation Island verleider

De voorwaarden waar jij als Temptation Island verleider in spe aan moet voldoen zijn onder andere dat je moet kunnen zwemmen, je durft om te kleden voor de camera en een erotische filmscène kunt omschrijven. Naast deze voorwaarden vragen zijn er ook een heleboel andere gekke vragen tijdens de casting zoals, beschouw jij jezelf op seksueel vlak beginner of gevorderd en zit er seks in op de eerste date? En om toch op de seksuele tour te blijven vragen zij ook welke invloed alcohol op jou heeft. Daarbij hopen zij natuurlijk te horen dat jij meer zin in seks krijgt door alcohol, want dat is natuurlijk amazing voor de kijkcijfers!

Dit koppel vervangt déze twee deelnemers in Temptation Island 2021

Stabiele persoonlijkheid voorwaarden Temptation Island verleider

Als je dacht alle gekke vragen al gehad te hebben, dan heb je het helemaal mis! Ze gaan namelijk ook naar jouw persoonlijkheid vragen. Zo kan de vraag of jij een stabiele persoonlijkheid hebt niet uitblijven. Als jij op deze vraag nee invult is dit alleen maar goed, girl! De makers zijn namelijk gek op mensen die af en toe een beetje crazy uit de hoek kunnen komen, want dat zorgt natuurlijk voor extra vermaak. Oh ja, op de vraag welk beroep je als kind wilde uitoefenen zouden wij vooral danseres invullen dan is de kans helemaal groot dat je wordt gekozen! Zou jij je opgeven voor het nieuwe seizoen, na het horen van deze voorwaarden?

Hier vind je alle deelnemers van Temptation Island 2021 op Instagram

Bron: Elle.be | Beeld: Videoland
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved