News

Boxing Influencers staredown 2021: Temptation-Greg komt niet opdagen

De Boxing Influencers staredowns zijn geweest en er zijn weer opmerkelijke dingen gebeurd. Zo is Temptation-Greg helemaal niet komen opdagen. Ook Temptation-Sonny is van de partij en hij lijkt iets te lief tegenover zijn tegenstander.

Boxing Influencers: de staredown van Greg en Sonny

Boxing Influencers is elk jaar weer een hoogtepuntje van de Nederlandse realitysterren. Er staat altijd een Temptation Island- of Ex On The Beach-kandidaat zijn/haar eer te verdedigen in de ring. Dit jaar vechten Greg en Daryl tegen elkaar. Sonny is ook van de partij en hij staat tegenover Rarko.

Temptation Island-Greg komt niet opdagen

Tijdens de staredown is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar strak in de ogen aankijken. Voor Daryl wordt dit erg lastig. Zijn tegenstander en Temptation-vijand Greg is namelijk niet komen opdagen. “Ik hoor hij heeft zich verslapen. Misschien is hij niet fit”, zegt Daryl lachend. Hij heeft ook nog wat advies voor zijn tegenstander. “Vandaag ben je er niet geweest, ik denk dat het het beste is als je morgen ook niet komt opdagen.” Oei, dit gaat een heftige strijd worden!

Temptation Island-Sonny is bescheiden

Wie wel aanwezig was is Sonny. Hij staat in de ring tegenover Rarko. Normaal zijn de staredowns het moment dat jij de tegenstander kan intimideren, maar Sonny en Rarko zien dit anders. “Ik ben bescheiden. Laat professionals maar een grote mond hebben naar elkaar want die weten beter wat ze doen.” Het lijkt niet alsof de twee al veel vechtlust hebben, maar we zijn zeker benieuwd. Wie denk jij dat er gaan winnen?

Bron: parra.nu, lovereality.nlBeeld: RTL

Must reads 👀