Films & Series

The Circle seizoen 3 is on: dit is de recap van aflevering 4 t/m 8

De eerste drie afleveringen van The Circle seizoen 3 zaten al vol drama, maar in aflevering 4 t/m 8 gaat het pas écht los. Van anonieme reviews over andere Circle-kandidaten en geflirt tot geheime bondjes, nieuwe kandidaten en heel veel twists and turns. Dit is de recap van The Circle seizoen 3 aflevering 4 t/m 8!

The Circle seizoen 3: dit waren aflevering 4 en 5

In aflevering 3 van The Circle seizoen 3 zagen we dat er twee nieuwe kandidaten aan de groep werden toegevoegd. Sophia doet mee als haar knappere zus Isabella en Rachel doet zich voor als Jackson, de vriend van haar beste vriendin. En deze nieuwe kandidaten vallen meteen goed in de groep! Tijdens het spel waarin de Circle-kandidaten elkaar anonieme reviews moeten geven, blijven deze twee catfishes goed overeind. Wie er wel slecht uit de anonieme reviews komt? Calvin. Hij wordt zelfs ‘een faker’ genoemd, terwijl hij toch echt in het spel zit als zichzelf.

Terwijl we Daniël met heimwee zien chatten met de lieve Ruksana, is the game on. ‘There is blood in the water and the sharks are coming’, zegt Kai zelfs. En dat is zeker waar, want aan het eind van aflevering 4 zien we dat Fake Michelle wordt weggestemd en Kai geschokt in de kamer van de catfishes Ava en Chanel staat.

De twee gaan nu écht naar huis en in aflevering 5 wordt er een feestje gebouwd met rapper Lil Yachty terwijl de kandidaten met petten op elkaar moeten dissen in een rap. En ondertussen is het flirten ook aan, vooral tussen Calvin en Kai die elkaar zelfs een cute selfie sturen.

The Circle seizoen 3: dit waren aflevering 6 en 7

De bondjes tussen de kandidaten gaan door en het geflirt ook. Er is inmiddels een Wolf Pack (tussen Calvin, Nick en Daniël) en de vrouwen (Ashley, Kai en Ruksana) zitten samen in de groep Wonder Woman/Charlie’s Angels. Net als het even rustig is in The Circle, is er weer een alert. Zeg hallo tegen nieuwe kandidaat James! Hij gaat het spel in als zichzelf en nodigt in zijn privéchat steeds een nieuw iemand uit, waardoor de verhoudingen meteen weer op scherp staan.

Precies op tijd voor de ratings! De nummer 1 en 2 van deze aflevering? Ashley en Isabella. Zij mogen in de Hangout bepalen wie The Circle moet verlaten. En dat wordt uiteindelijk Calvin. Sad! Gelukkig gaat deze lieve jongen nog even langs bij crush Kai. Ook krijgt Calvin de kans om een kandidaat een extra boost populariteit te geven en die gaat naar zijn best friend Nick. 

Terwijl de kandidaten het gezellig maken in het spel Camp Circle en warme chocolade melk krijgen en een tentje in hun kamers, komt Nick erachter wat die populairteitsboost inhoudt. Hij krijgt namelijk een tweede profiel waarop hij zich voor moet doen als ghosthunter Vince. Hilarisch! Om zijn inner Vince te channelen krijgt Nick een cape en een kaars in een glazen bol. Met succes, want Vince wordt meteen al populair in de groep. Lekker bezig, Nick. Alleen zijn de andere kandidaten toch een beetje bang in Camp Circle met flikkerende lampen en geklop op de deur… 😉 

The Circle seizoen 3 aflevering 8: het is full out war

Tja, The Circle seizoen 3 aflevering 8 begint onwijs schattig met taarten decoreren voor je Circle-bestie (en Nick krijgt de meeste taarten, inclusief een van zijn alterego Vince), maar verandert in een full out war tussen de kandidaten. Er wordt vooral onwijs veel getwijfeld aan Kai, die een supersterke kandidaat is en makkelijk met iedereen praat. Maar ook Kai heeft bondgenoten, maar of die te vertrouwen zijn?

De ratings zijn keihard in aflevering 8 en Kai eindigt onderaan. De influencers die op nummer 1 en 2 staan zijn Nick en Daniël. Normaal mogen de twee influencers in de Hangout met elkaar chatten om te bepalen wie het spel gaat verlaten, maar The Circle zou The Circle niet zijn als er geen onverwacht alert komt. In dat alert staat dat Nick en Daniël niet met elkaar mogen overleggen maar allebei individueel één kandidaat uit het spel moeten stemmen. En ja, dat betekent dat er twee kandidaten naar huis moeten. Maar wie? En gaat Kai het overleven? Aflevering 8 eindigt met een cliffhanger dus dat zien we volgende week pas… 

The Circle seizoen 3 is nu te zien op Netflix. 22 september komen afleveringen 9 t/m 12 online en 29 september kun je aflevering 13 aka de finale kijken.

Check hier de trailer van The Circle seizoen 3

 

 
Beeld: iStock

Must reads 👀