De verschillen tussen een vriendin en een beste vriendin

Lifestyle door Emma

Je hebt vriendinnen en beste vriendinnen. Dat kleine woordje maakt veel verschil. Een vriendin zal namelijk nooit jouw blunder herhalen aan anderen, terwijl je beste vriendin je er regelmatig mee plaagt. En als een vriendin bij je blijft logeren dan zal ze je nooit durven wakker maken, terwijl je beste vriendin op je bed springt zodat je wakker wordt. Tja, je BFF en jij kennen nu eenmaal geen schaamte bij elkaar. Dit zijn de verschillen tussen een vriendin en een beste vriendin. 

1. Een vriendin zal jouw blunders nooit vertellen aan anderen, terwijl je beste vriendin je er zo vaak mee plaagt dat je ze nooit kan vergeten. 

2. Een vriendin zegt niks over jouw foute vriendje, terwijl je beste vriendin meteen in je gezicht zegt dat hij niet goed voor je is. 

3. Een vriendin zal nooit iets zeggen over je slechte gewoontes of kwaliteiten, terwijl je beste vriendin er juist geen doekjes om windt.  

4. Als je met een vriendin bent dan doe je er alles aan om je grote boodschap voor thuis te bewaren. Bij je beste vriendin flap je er gewoon uit dat je moet poepen. 

5. Een vriendin zal nooit durven zeggen dat je een beetje stinkt, terwijl je beste vriendin eerlijk zegt dat je misschien een kauwgompje moet nemen. 

6. Je zal je niet snel omkleden in het bijzijn van een vriendin, terwijl je er geen enkel probleem mee hebt om je beste vriendin te flashen. 

7. Als je bij een vriendin bent dan vraag je netjes om een colaatje. Bij je beste vriendin trek je de koelkast open om zelf een glas cola in te schenken. 

8. Een vriendin stuurt je op je verjaardag om 12 uur een berichtje om je feliciteren, terwijl je beste vriendin naast je staat om het volgende rondje te trakteren. 

9. Je doet altijd vrolijk bij een vriendin, terwijl je bij je beste vriendin ook regelmatig een flink potje jankt. 

10. Een vriendin staat in je contactenlijst, je beste vriendin staat bij je meest recente oproepen. 

11. Een vriendin zegt dat ze klaar voor je staat, een beste vriendin staat voor je klaar zonder dat je het vraagt. 

12. Je hebt nooit ruzie gehad met een vriendin, maar je hebt de meest heftige discussies gehad met je BFF. 

13. Tegen een vriendin zal je nooit vertellen dat je met nog een knuffel slaapt, maar tegen je beste vriendin durf je alles te zeggen. 

14. Een vriendin stuurt je een aanmoedigend berichtje, terwijl je beste vriendin je belt om je een motivational speech te geven. 

15. Een vriendin liket jouw foto's op Instagram, terwijl je beste vriendin op alle foto's staat. 

16. Een vriendin belt je over 10 minuten terug als ze druk is, een beste vriendin stopt waar ze mee bezig is als jij belt. 

17. Tegen een vriendin zeg je dat alles goed gaat, terwijl je beste vriendin met één blik al ziet dat er iets aan de hand is. 

18. Met een vriendin ben je na een paar uur wel uitgepraat, terwijl je jezelf moet dwingen om eens op te hangen bij een telefoongesprek met je beste vriendin. 

19. Bij een vriendin doe je er alles aan om awkward stiltes te voorkomen, terwijl je zwijgend naast je beste vriendin kan zitten zonder dat het saai of ongemakkelijk is. 

20. Met een vriendin heb je een paar inside jokes, terwijl je met je beste vriendin regelmatig de slappe lach hebt en niemand snapt waarom. 

21. Een vriendin kijkt naar het programma dat jij hebt opgezet, terwijl je met je beste vriendin moet strijden om de afstandsbediening. 

Welke verschillen herken jij? 

Beeld: thinkstockphotos