News

Maxime Meiland is bevallen van een dochtertje

In Chateau Meiland konden we meegenieten van de zwangerschap van Maxime Meiland. Nu is de girl eindelijk bevallen van haar tweede dochtertje en wij zijn obsessed met haar leuke naam. Heb jij haar naam al voorbij zien komen? 

Maxime Meiland is bevallen

Maxime Meiland en haar vriend Leroy zijn de trotse papa en mama van hun dochtertje Vivé geworden. Vivé is op 14 september geboren en weegt 3520 gram. Bij een foto die Maxime van haar pasgeboren dochtertje deelt schrijft zij: “Daar is ze dan, onze lieve Vivé. Negen maanden lang hebben we met smart op je gewacht, en nu ben je dan ook eindelijk bij ons. Je zult van ons alle liefde krijgen, net zoals je grote zus; die nu al niet meer zonder jou kan.” Hoe lief is dit en hoe leuk is de naam van haar dochtertje?!

View post on Instagram
 

Lekker cashen: dit is het bizarre salaris van Maxime Meiland

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer

Maxime maakte er nooit een geheim van dat ze graag een broertje of zusje voor haar dochtertje Claire wilde. In Chateau Meiland zagen we al hoe de girl op zoek was naar een geschikte zaaddonor, maar deze niet vond. Uiteindelijk kwam zij haar grote liefde Leroy tegen en kondigde het stel al vrij snel de zwangerschap van hun dochtertje aan. In een interview met 538 vertelt Leroy dat Maxime dan ook echt de ware voor hem is: “Ik was altijd vrijgezel, ik genoot van het leven en ging naar feestjes. Tot je echt de ware tegenkomt. Zo voelt het voor mij, ik ben nooit verliefd geweest en wij geloven allebei; als dit het is, dan is dit het. Zo voelde dat voor ons echt zo. Ik ben niet van plan om bij Maxime weg te gaan en zij hopelijk ook niet bij mij.” 

View post on Instagram
 

FOTO’s: dit is de gigantische nieuwe villa van de familie Meiland

Bron: AD.nlBeeld: Bruno Press