FOTO's: dit is de gigantische nieuwe villa van de familie Meiland

Celebs door Noa

De familie Meiland heeft de verhuisdozen nog niet uitgepakt en ze zijn al met de volgende verhuizing bezig. Martien en Erica Meiland hebben namelijk een nieuwe villa gekocht! Ondanks dat deze een miljoen minder heeft gekost dan de huidige villa, is het geen klein stulpje.

Nieuwe villa familie Meiland

De familie Meiland verhuist naar een nieuwe villa

Sinds het programma Chateau Meiland op de televisie verscheen, zijn de Meilandjes niet meer weg te denken van de buis. Binnen twee jaar hebben ze hun plek in televisieland veroverd en is hun bekendheid razendsnel gegroeid. Op social media word je overspoeld met meme’s van Martien die een borrel nodig heeft, een gestresste Erica of een klagende Maxime. Het was daarom ook geen verrassing voor het publiek dat de extravagante familie de Televisier ring won in 2019. Maar met bekendheid komt ook herkend worden, en dat vonden de Meilandjes wat minder fijn.

De nieuwe villa van de familie Meiland

De Meilandjes wilden meer privacy en besloten daarom een nieuw huis aan te schaffen dat iets verder van hun geliefde Noordwijk lag. De nieuwe villa ligt 4 kilometer van hun vorige huis vandaan, in het dorpje Noordwijkerhout. Dit paleisje met rieten dak heeft maar liefst 1,7 miljoen euro gekost en ondanks dat dit goedkoper is dan het huidige huis, is de woonruimte er niet achteruit op gegaan. Het huis is voorzien van een grote keuken, vier slaapkamers, een gigantische tuin, een royale oprijlaan, jacuzzi en een dierenverblijf. Als kers op de taart heeft de villa ook een tuinhuis waar alle woonvoorzieningen aanwezig zijn. De villa grenst aan de duinen en bossen, en is daarom een stuk meer privé dan de huidige woning. Wij vinden het huis ENIG, en hopen dat de Meilandjes snel kunnen WIJNEN WIJNEN WIJNEN in hun nieuwe huis.