Lifestyle

Wat goed: onze favoriete Martien Meiland momenten

 

Oh, we love Chateau Meiland! Wij krijgen maar geen genoeg van de avonturen van Martien, Erica en Maxime en Montana. Wij hebben onze favoriete Martien Meiland momenten op een rij gezet, die stiekem ook héél herkenbaar zijn. 

1. Een gat in de markt voor McDonalds?

Martin is in shock wanneer hij ontdekt dat het niet mogelijk is om een wijntje te bestellen bij de Mac. Laat dan maar zitten!

View post on Instagram
 

 

2. Mét een stropdas

Tijdens het inpakken van zijn koffer komt Martien een echte essential tegen die mee op vakantie móet. Enig, met zo’n stropdas. Lol!

View post on Instagram
 

 

3. Lekker hysterisch

Martien is de koning van de gekke gilletjes. Wil je even lachen? Kijk dan deze compilatie uit seizoen één van Chateau Meiland. 

Watch on YouTube

 

4. DIY-botox

Met behulp van wat elastiekjes en plakband ziet Martien er naar eigen zeggen weer 10 jaar jonger uit. Een superhandige hack

View post on Instagram
 

 

 

5. Lekker zingen

Tsja, als wij in de auto zitten en K3 staat op, dan gaat het er niet heel anders aan toe. Martien gaat lekker los en gooit er zijn eigen lyrics doorheen. Oya lélé! Wij moeten vooral erg lachen om Maxime, die het ook hilarisch vindt. 

View post on Instagram
 

 

6. Meid, wat góóóéééééééd!

Denk je aan Martien, dan denk je aan de uitspraak: “Wat goed!” De die hard Chateau Meiland fans hebben deze uitspraak in hun dagelijkse vocabulaire opgenomen. Speciaal voor iedereen die maar geen genoeg krijgt van deze uitspraak: hier een compilatie. 

Watch on YouTube

 

 

7. Awkward

“Hallooo…” Martien zal waarschijnlijk weinig schaamte kennen, maar deze begroeting was toch een beetje ongemakkelijk. Gelukkig kan hij er zelf om lachen. 

View post on Instagram
 

 

8. Een trein met frikandellen

De Meilandjes eten voor het eerst weer, sinds hun verhuizing vanuit Frankrijk, een lekkere maaltijd uit de snackbar. Martien heeft zo’n zin in een frikandel speciaal dat hij er wel drie eet. Een trein. Hij kan letterlijk wel bijna huilen van geluk. We totally get this feeling. 

View post on Instagram
 

Van 22 tot 24 december zijn er vier speciale kerstafleveringen te zien van Kerst met de familie Meiland op SBS6. Yay!

Bron: vriendin.nl, kijk.nlBeeld: Brunopress

Must reads 👀