Lifestyle

8 hilarische challenges om op het volgende avondje met je vriendinnen te doen

Tijd voor wat extra spice tijdens de girl nights in met je vriendinnen? Je kunt natuurlijk gewoon een fijne film of iets dergelijks kijken – maar je kunt ook thuis je er een feestje van maken. Met deze acht challenges heb je gegarandeerd een geslaagde avond.

★ De Egg-drop Challenge

Misschien heb je dit wel eens op de middelbare school gedaan met scheikunde (memory unlocked), maar op feestjes is het ook altijd een echte crowd pleaser. Het is de bedoeling om met stokjes, zakjes, papiertjes, noem het maar op, een ei van een bepaalde hoogte te laten vallen, zónder dat ‘ie breekt. Wie dat zo hoog mogelijk lukt, wint. 

★ De Impression Challenge

Met de Impression Challenge is het de bedoeling dat je een Bekende Nederlander of een andere celebrity nadoet voor je team. Om te winnen moeten je vriendinnen kunnen raden wie je nadoet. Hoe grappig?

★ De Blindfolded Drawing Challenge

Tekenen op zichzelf is soms al moeilijk, laat staan dat je iets op papier moet zetten met een blinddoek voor. Met deze challenge moet dat dus wel en is het de bedoeling dat je elkaar iets geeft om te tekenen (hoeft niet moeilijk te zijn, maar mag wel voor extra hilariteit). Wedden dat jullie niet meer bijkomen van het lachen?

★ De Riff Off Challenge

Een kleine throwback naar Pitch Perfect: de iconische Riff Off scènes. Tijd om dit ook eens met je vriendinnen te doen dus. Check even het voorbeeldje hieronder en je weet weer precies hoe het moet.

★ De Try Not to Sing Challenge

Nog zo’n leuke: de Try Not to Sing challenge. Het spreekt al wel een beetje voor zich, maar het is de bedoeling dat je liedjes opzoekt waarbij je het liefst met mee wil blèren (lees: de High School Musical soundtrack). Zeker met een cocktailtje of drie gaat dit sowieso een challenge zijn. Maar onthoud: we’re all in this together. 

★ De Alfabet Challenge

Kies bij deze challenge een onderwerp uit en begin bij de letter A. Je kiest een woord dat begint met deze letter én dat in het onderwerp past. Ga zo lang mogelijk door, tot je niks meer weet. Degene die vastloopt en ‘pas’ moet roepen, out of the game. De rest begint weer opnieuw bij de letter A én een nieuw onderwerp. 

★ De Guess The Lyric Challenge

Waarschijnlijk heb je dit je favoriete influencers en celebrities al wel eens zien doen op YouTube: de Guess The Lyric challenge. Kies een bekende hit uit, drop de lyric en afmaken die handel. Het is de bedoeling dat je sowieso twee zinnen na de gegeven lyric nog kan meezingen. 

★ De Tower Build Challenge

Teambuilding en tower building. Met deze challenge werk je in teams aan het bouwen van een toren van bekers en ijsstokjes. Wie de hoogste en stevigste toren bouwt, heeft gewonnen. Ontzettend grappig wanneer je al een aantal drankjes op hebt. 

Bron: seventeen.comBeeld: iStock