Series & Films

Netflix Originals: dit zijn de 10 best bekeken films ooit

Is jouw lijst op Netflix ook zo lang? Na minutenlang scrollen zet je dan toch maar weer een serie op die je al drie keer eerder hebt gezien. Zonde! Netflix produceert namelijk zelf ook veel goede content: Netflix Originals. Om de keuze wat makkelijker te maken hebben wij de 10 best bekeken Netflix Original films voor je op een rijtje gezet. Happy movienight!

10. The Irishman: 64 miljoen kijkers

Onderaan het lijstje Netlfix Originals staat The Irishman. Deze film heeft maar liefst 10 Oscarnominaties op zijn naam staan. Wow! Maar dat kan ook bijna niet anders met de beroemde regisseur Martin Scorsese. Het verhaal gaat over huurmoordernaar Frank Sheeran, die terugkijkt op zijn leven. 

1 van 9

9. The Kissing Booth 2: 66 miljoen kijkers

The Kissing Booth 2 is een film die al snel onze favoriet werd. In het tweede deel volgen we Elle, die een beslissing moet maken over naar welke universiteit ze gaat. Ondertussen probeert ze haar lange afstandsrelatie met Noah in stand te houden. En dit allemaal terwijl ze gevoelens krijgt voor een klasgenoot. OMG! En goed nieuws: The Kissing Booth 3 komt volgend jaar uit. 

Bron: nsmbl.nl, Netflix.nl | Beeld: iStock
1 van 9
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved