Films & Series

Holy moly: in Netflix Reality Games komen deze drie realityshows samen

Heb je Too Hot To Handle, Love Is Blind en The Circle ook gebinged op Netflix? Dan hebben we goed nieuws voor je. In de grappige special Netflix Reality Games komen deze drie realityshows samen. Dit is wat je over Netflix Reality Games moet weten!

Netflix Reality Games: voor alle realitylovers 

Dat Netflix met steeds hilarischere datingshows en reality komt, dat weten we inmiddels wel. Wat dacht je bijvoorbeeld van Sexy Beasts waarin deelnemers met een dierenmasker op moeten daten? Maar ook voor de écht realitylovers laat de streamingsdienst je niet in de steek. In de special Netflix Reality Games die je op YouTube kunt kijken nemen de casts van realityshows Too Hot To Handle, Love Is Blind en The Circle het tegen elkaar op.

De eerste aflevering heet ‘Put A Ring On it’ staat nu al online op YouTube en daarna kun je direct voor met de tweede. In deze special van de Netflix Reality Games spelen de casts verschillende games tegen elkaar om uit te vinden wie de beste is. Wie er in de teams zitten? Team Too Hot To Handle bestaat uit Harry Jowser en Francesca Farago, in Team Love Is Blind zitten Lauren Speed-Hamilton en Cameron Hamilton. En in Team The Circle vind je onder andere Joey Sasso en DeLeesa St. Agathe. Kortom: nu al fantastisch! Ga het snel bingen op YouTube (of kijken in je pauze, want deze fijne specials duren maar een paar minuutjes!)

Bekijk hier de eerste aflevering van Netflix Reality Games

 
Bron: Flair.beBeeld: Pexels

Must reads 👀