Series & Films

Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van The Circle

Heb je ook zo genoten van het eerste seizoen van The Circle op Netflix? Dan hebben we goed nieuws voor je: er komt namelijk een tweede seizoen aan. Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van The Circle dat vanaf 14 april op Netflix staat. Wij kunnen niet wachten!

The Circle: realityshow met een sociaal experiment

Ken je deze realityshow nog niet? The Circle is een superspannend realityprogramma met een sociaal experiment. De kandidaten van de show gaan tijdelijk een paar weken in een appartement wonen. Niet allemaal samen, ieder krijgt een eigen kamer. Ze kunnen alleen communiceren via elkaar met een netwerk met de naam The Circle. Ze kunnen elkaar dus niet zien! En vanaf daar begint het spel.. en het valsspelen.

De winnaar van The Circle kan namelijk 100.000 dollar winnen. En sommige kandidaten gaan over lijken voor zo'n geldbedrag, door bijvoorbeeld een fake account aan te maken en de rest te catfishen. Maar of dat zo slim is? Elke aflevering maken ze een lijst met hun Circle-friends, met op nummer 1 de kandidaat die ze het aardigst vinden. De twee populairste vrienden op de lijst? Die mogen beslissen wie er naar huis wordt gestuurd. 

Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van The Circle

Het nieuwe seizoen van The Circle staat vanaf 14 april op Netflix. Elke week komt er een nieuwe aflevering online.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Pexels
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved