Travel

Instagram vs. reality: deze hotspots op vakantie lijken véél mooier op Instagram #2


Ken je dat, dat je naar een hotspot gaat op vakantie en dat het heel anders is dan je dacht? Grote kans dat je op Instagram mooie plaatjes hebt gezien terwijl het in werkelijkheid helemaal niet zo picture perfect is. Tijd voor de Instagram vs. reality: hotspots op vakantie #2!

1. De zonsondergang in Griekenland
Je denkt: prachtige witte huisjes met blauwe daken, een romantische zonsondergang bekijken met je lover. In werkelijkheid hadden meer mensen hetzelfde idee. Oops! Gelukkig kunnen we lachen om deze hilarische TikTok.

@ferrevm

#santorini #greece #reality #expectationvreality #sunset #holiday #fypシ

♬ original sound – Matthew Rincon

 

2. De Eiffeltoren in Parijs
Qua hotspots op vakantie die mooier lijken op Instagram in het echt staat ook de Eiffeltoren hoog op het lijstje. Als je wel eens in Parijs bent geweest, weet je: deze toren ziet er van dichtbij toch een stuk minder mooi uit dan je had verwacht. En er lopen ook veel meer mensen rond die allemaal een perfecte instagramfoto willen maken.


3. Railay Beach (Krabi, Thailand)
Witte stranden, mooie palmbomen en lekker lummelen in een handmat. Zo stel je je Thailand waarschijnlijk voor. Alleen kan dat ook een béétje tegenvallen. Bovendien zijn er andere boyfriends die ook de instahusband uithangen. 😉


4. Disneyland, Parijs
Een tripje naar Disneyland Parijs is natuurlijk altijd een goed idee. Alleen als je er nog nooit bent geweest, kan het sprookjesachtige kasteel toch wat tegenvallen. Het beroemde kasteel is namelijk van.. karton. Of in ieder geval op dit moment. 


5. Il Duomo, Milaan
Ook als je in Milaan bent wil je natuurlijk leuke kiekjes maken. Bij de Il Duomo bijvoorbeeld. Je haar wapperend in de wind, op de achtergrond het prachtige historische gebouw.. je ziet de Instagramfoto al helemaal voor je. Queen of Jetlegs, eat your heart out! Alleen moet je voor zo’n kiekje nogal wat mensen wegphotoshoppen.. En dan zijn er ook nog heel veel duiven die zomaar door je foto heen kunnen vliegen.

Beeld: iStock