News

Disneyland Paris eindelijk weer open met nieuwe attracties

We mogen steeds een beetje meer nu er steeds meer mensen gevaccineerd zijn en het coronavirus afneemt. Dromen komen weer uit, want ook Disneyland Paris opent weer de poorten van het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, Disney’s Newport Bay Club hotel en Disney Village.

Disneyland Paris is weer geopend (met nieuwe attracties)

Gasten kunnen weer naar Disneyland voor dé ultieme Disney ervaring. Er zijn zelfs nieuwe attracties zoals de Cars ROAD TRIP, nieuwe momenten met Disney-, Pixar-, Star Wars- en Marvel Figuren, ontmoetingen met Cast Members en nog meer verassingen. Vanaf vandaag (17 juni 2021) opent Disney weer haar deuren, op 21 juni opent ook het nieuwe Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel en 1 juli is de première van de nieuwe show Disney Junior Dream Factory. Er komen dus ook nog heel veel leuke dingen aan!

View post on Instagram
 

Heropening Disneyland Paris

De heropening werd groots gevierd in het Walt Disney Studios Park. Er zijn niet alleen nieuwe atracties, maar er zijn ook verassingen tijdens het bezoek aan het park. Er verschijnt ook een praalwagen met de beroemde Disney Prinsessen. Hoe leuk! In het Walt Disney Studios Park komt Cruella onverwachts op bezoek, net als Emile en Remy uit Ratatouille. Ook zijn er een heleboel figuren uit Frozen terug bij Animation Celebration en staan de Marvel Superhelden klaar om selfies te maken met gasten op het podium van Studio Theatre.

Gezondheidsmaatregelen park

Natuurlijk heeft het park zich wel te houden aan een aantal coronamaatregelen. Zo is het dragen van een mondkapje in Disneyland Paris verplicht voor alle gasten van 6 jaar en ouder, staan er meer dan 2.000 dispensers met desinfecterende handgel en is er een beperkte capaciteit in de parken. Toegangstickets moet je van tevoren hebben gekocht en ook moet je je verblijf of bezoek reserveren. Met wie wil jij een keer graag naar Disneyland Paris?

Lees ook:
 Huilen maar: bij deze 6 Disney films hield jij het vroeger niet droog
 QUIZ: Welke Disney film moet jij kijken vanavond?

Bron: DisneyBeeld: Pexels